Stoiximan Super League

Θέλει δουλειά πολλή

Σπουδαίες μεταγραφές δεν μπορεί να περιμένει. Για το λόγο αυτό ο Έβαλντ Λίνεν με την επιστροφή των παικτών της ΑΕΚ στις προπονήσεις σήμερα (17:00) θα τους στρώσει στη δουλειά.

Ο Γερμανός τεχνικός πέρασε στην πατρίδα του τις γιορτές και μετά από ανάσες έξι ημερών επιστρέφει στα… βάσανα. Μοναδικό νέο πρόσωπο θα είναι ο Παύλος Μητρόπουλος, καθώς ο Αντώνης Πετρόπουλος προσπαθεί να εξασφαλίσει άδεια από τον Παναθηναϊκό για να αρχίσει άμεσα προπονήσεις με την ΑΕΚ κι όχι να περιμένει το νέο έτος. Επίσης αναμένεται να απουσιάσουν κάποιοι από τους ξένους παίκτες της ομάδας, που εξασφάλισαν μία επιπλέον μέρα άδεια.

Περιθώρια για πολλές ποιοτικές προσθήκες δεν υπάρχουν, για οικονομικούς λόγους και όχι μόνο (υπάρχει και η απαγόρευση μεταγραφών παικτών άνω των 24 ετών), αλλά ο Έβαλντ Λίνεν θεωρεί πως ακόμη και το υπάρχον δυναμικό, παρά το έλλειμμά του σε ποιότητα και εμπειρία, έχει πολύ μεγαλύτερες δυνατότητες από αυτές που έχει παρουσιάσει στο γήπεδο.

Στο διάστημα που ακολουθεί μέχρι το επόμενο Σάββατο και το ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την πρεμιέρα του δευτέρου γύρου θα δουλέψει με τους παίκτες του σε υψηλούς ρυθμούς. Εν αρχή το πρόγραμμα περιλαμβάνει… ζύγισμα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι «κιτρινόμαυροι» τήρησαν το πρόγραμμα διατροφής που τους δόθηκε για τις έξι μέρες που ξεκουράστηκαν.

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ προσπαθούν να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα χρήματα για εξασφάλιση φορολογικής κι ασφαλιστικής ενημερότητας. Η διοίκηση έχει περίπου τα μισά από τα απαιτούμενα χρήματα και μέχρι αύριο πρέπει να συγκεντρώσει και τα υπόλοιπα για να μην υπάρξουν αυξήσεις με το νέο έτος. Σημειώνεται πως τα δύο αυτά έγγραφα είναι απαραίτητα και για την πραγματοποίηση μεταγραφών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x