Stoiximan Super League

«Είναι εξαφανισμένοι»

Την ενόχληση και τον εκνευρισμό τους εκφράζουν συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου για το αν θα μπουν αύριο τα 28 εκατ. ευρώ από τον πρίγκιπα Φεϊζάλ στην ΑΜΚ.

«Είναι εξαφανισμένοι. Δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο μαζί τους, μία μέρα έμεινε άλλωστε και τέλος», τονίζουν στην «πράσινη» ΠΑΕ και οι άνθρωποι του Σαουδάραβα σχολίαζαν:

«Ζητήσαμε ραντεβού για την Παρασκευή σε ελληνική τράπεζα, ώστε να κατατεθούν τα χρήματα άμεσα με τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. κι ακόμα δεν έχουμε λάβει απάντηση».

Όπως και να’ χει, αύριο θα μπει τέλος (είτε θετικό είτε αρνητικό) σε αυτή την ιστορία.

Μάλιστα, δεν επιβεβαιώνει η πληροφορία που ανέφερε ότι η δικηγόρος του Φεϊζάλ, Κασσιανή Μιχοπούλου, θα συναντηθεί σήμερα με τη νομική σύμβουλο της ΠΑΕ, Αθηνά Μπαλωμένου.

Πλέον, άλλωστε, δεν αποτελεί δικαιολογία για την πλευρά του πρίγκιπα Φεϊζάλ τα ανεπαρκή στοιχεία για τον οικονομικό έλεγχο και απομένει να φανεί τι θα συμβεί ή τι θα ειπωθεί αύριο από τους συνεργάτες του Σαουδάραβα.

Οσον αφορά το σενάριο ότι το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη θα βρίσκεται εδώ ο πατέρας του Φεϊζάλ και ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας, δεν επιβεβαιώνεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x