Stoiximan Super League

Γενικό «ξήλωμα» και… Φερνάντεθ

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα «υποβιβάστηκε» στην ομάδα Νέων, ο Βίκτορ Φερνάντεθ είναι το φαβορί για τον πάγκο, αλλά οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί για τον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αλαφούζος «ξηλώνει» τα πάντα.

Οτιδήποτε συνδέει τον Παναθηναϊκό με την εποχή Βαρδινογιάννη φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να διαγράψει ο Γιάννης Αλαφούζος. Η περιθωριοποίηση ορισμένων παικτών και ο υποβιβασμός του Χουάν Ραμόν Ρότσα-τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει ο Βίκτορ Φερνάντεθ-στην ομάδα Νέων είναι μόνο η αρχή.

Ο Λουκάς Βύντρα και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θεωρούνται ξένα σώματα για την ομάδα. Χθες ενημερώθηκαν σχετικά οι μάνατζέρ τους και ήδη αναζητούν ομάδα. Ο πρώτος δεν δέχεται μείωση αποδοχών και αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά είναι άγνωστο αν θα πάρει μόνο τα δεδουλευμένα ή θα διεκδικήσει και αποζημίωση. Ο δεύτερος αναμένεται να δοθεί δανεικός με οψιόν αγοράς και στη λίστα για να τον αποκτήσουν είναι οι Αταλάντα, Κιέβο Βερόνα και Τζένοα. Αντίθετα, ο Νίκος Σπυρόπουλος παραμένει κανονικά στην ομάδα.

Χθες ζητήθηκε η παραίτηση του Δημήτρη Γόντικα από την ΠΑΕ, ενώ πέραν του πρώην προέδρου που έχει σύμβαση μέχρι το Μάρτιο, θα ακολουθήσουν κι άλλα υψηλόβαθμα στελέχη και ακούγονται τα ονόματα των Πέτσου και Στάμου. Επίσης θα γίνουν απολύσεις στελεχών και περικοπές σε μισθούς.

Στο μεταξύ, ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού στην ομάδα και θα αποτελεί το σύνδεσμο μεταξύ διοίκησης και νέου προπονητή, αλλά θα έχει και το γενικό κουμάντο στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Επισφαλής είναι η θέση του Κώστα Ελευθεράκη, που αναμένεται να αποχωρήσει αργά ή γρήγορα.

«Ανεξήγητα πράγματα…»

Οι παίκτες ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ για την απομάκρυνση του Χουάν Ραμόν Ρότσα κι έκαναν λόγο για ανεξήγητες κινήσεις από τη διοίκηση, που αυξάνουν την πίεση στις πλάτες των παικτών και επιβαρύνουν το κλίμα. Όλοι τους είχαν πολύ καλή σχέση με τον Αργεντινό προπονητή και μόνο ικανοποιημένοι δεν έμειναν από τη χθεσινή εξέλιξη.

Σήμερα το απόγευμα περιμένουν να γνωρίσουν το νέο τους προπονητή κι εν συνεχεία θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία για το πρώτο ματς των «16» του Κυπέλλου με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη, 20:00). Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πίντο, ενώ κάποιες ενοχλήσεις έχει και ο Σισοκό. Εκτός πλάνων είναι οι Μπουμσόνγκ, Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος.

«Πάγωσαν» τα μεταγραφικά

Η εξέλιξη με την απομάκρυνση του Χουάν Ραμόν Ρότσα «πάγωσε» τις εξελίξεις στα μεταγραφικά. Πάντως δεν ήταν αυτός ο λόγος που ο Τόμας Ντε Βινσέντι προτίμησε τελικά τον Ολυμπιακό (οι «πράσινοι» δεν είχαν χρήματα για να αποζημιώσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα) ή που η απόκτηση του Θανάση Ντίνα αναβλήθηκε επ’ αόριστον (η Παναχαϊκή αξίωσε 80-100 χιλ. ευρώ). Όσο για τον Δημήτρη Ανάκογλου, που ήταν έτοιμος να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει εν όψει του καλοκαιριού που μένει ελεύθερος, θα πρέπει να περιμένει τις αποφάσεις του νέου προπονητή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x