Stoiximan Super League

Παραινέσεις και δοκιμές από Λίνεν

Κάλεσμα για ενότητα απηύθυνε στους παίκτες του ο Έβαλντ Λίνεν μπροστά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, ενώ στην πρώτη δοκιμή που έκανε εν όψει Ξάνθης χρησιμοποίησε Καραλή και Τσουμάγκα.

Το κλίμα στην προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη ήταν βαρύ. Ο Έβαλντ Λίνεν ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν κατά μέρος όσα προηγήθηκαν και να επικεντρωθούν στη μάχη που δίνει η ομάδα για την παραμονή. Μάλιστα τους ευχαρίστησε για τον επαγγελματισμό τους.

«Καταλαβαίνω ότι περνάτε δύσκολα και έχετε πολλά στο μυαλό σας, να ξέρετε ότι εκτιμώ το γεγονός ότι πήρατε την απόφαση και ήρθατε σήμερα για προπόνηση. Πρέπει να τα δώσουμε όλα και να συνεχίσουμε την προσπάθεια, να μείνουμε ενωμένοι γιατί υπάρχει ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο», είπε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Γερμανός τεχνικός στην πρώτη δοκιμή εν όψει του ματς του Σαββάτου με τη Skoda Ξάνθη δοκίμασε σχήμα με βασικά τα δύο τελευταία αποκτήματα. Ο Τσουμάγκας ήταν στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Καραλής έπαιξε ως δεξί εξτρέμ. Στο 4-1-2-3 στο τέρμα ήταν ο Κωνσταντόπουλος, ο Βλάχος (που ήταν τιμωρημένος στην Τρίπολη) ήταν δεξί μπακ και οι Γιάγκο και Μπουγαΐδης (ατομικό έκανε ο Κουτρουμπής) αποτελούσαν τα στόπερ. Ο Μητρόπουλος ήταν το μοναδικό αμυντικό χαφ, έχοντας μπροστά του και λίγο δεξιά τον Κορδέρο και αριστερά τον Γκερέιρο, ενώ ο Φούντας ήταν αριστερό εξτρέμ και ο Μητρόπουλος στην κορυφή.

Στην προπόνηση δοκιμάστηκε ο 23χρονος αριστερός μπακ-χαφ Χρήστος Νιάρος, 23 ετών, που από το 2005 μέχρι το 2011 αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη, πέρυσι έπαιξε στη Δόξα Δράμας και την ΠΑΣ Κόρινθο, ενώ φέτος βρέθηκε αγωνίστηκε στον Αχαρναϊκό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x