Stoiximan Super League

Στήριξη Αλαφούζου σε Σπυρόπουλο

Τον Νίκο Σπυρόπουλο στήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος στην παρουσίαση του Φάμπρι στην Παιανία, σε μία ομιλία που είχε πολλά κι ενδιαφέροντα.

Τον Φάμπρι πήγε να παρουσιάσει, σε όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος στην Παιανία, αφού η αλήθεια είναι, αρκετοί παίκτες θα ήθελαν να μάθουν από «πρώτο» χέρι τι ακριβώς συμβαίνει.

«Γυρίζουμε σελίδα», ήταν οι αρχικές λέξεις του Mr ΣΚΑΙ προς τους παίκτες του προσθέτοντας όσα ανέφερε και η ανακοίνωση που γνωστοποίησε τις αλλαγές που έγιναν και αυτές που αναμένεται να γίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας.

«Από σήμερα είναι μαζί μας ο κύριος Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ. Είναι ο νέος μας προπονητής και θέλω να τον βοηθήσετε και να τον θωρακίσετε. Είναι ένας πολύ καλός προπονητής και απολαμβάνει το σεβασμό στην Ισπανία. Διακρίνεται για τη σκληρή δουλειά του και θα προσπαθήσει να περάσει τη φιλοσοφία του στον Παναθηναϊκό. Όλοι μαζί να προσπαθήσετε να πετύχετε το καλύτερο και να διεκδικήσετε τους στόχους που μας έχουν απομείνει», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ για τον νέο προπονητή.

Στην συνέχεια, ο Αλαφούζος σχολίασε και τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών, αφού ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε όλο το τιμ μαζί και κατά μία έννοια, ήταν αναγκαίο να δώσει κάποιες εξηγήσεις.

«Από εδώ και στο εξής, δεν θα βρίσκονται μαζί μας κάποια παιδιά, όπως ο Μπουμσόνγκ. Είναι μία πολύ δύσκολη απόφαση για όλους μας, αλλά είναι αναγκαία για την επιβίωση του Παναθηναϊκού. Μακάρι να γινόταν διαφορετικά, αλλά δεν γίνεται. Ούτε σε μένα αρέσει. Γενικότερα, στην ομάδα θα γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις στη δομή της ομάδας», είπε, αναφέροντας τις αλλαγές θέσεων Ελευθεράκη και Κωνσταντίνου.

Κάλυψη σε Σπυρόπουλο

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε για τον Νίκο Σπυρόπουλο, «καλύπτοντας» τον ακραίο μπακ. «Θέλουμε να ξέρεις ότι αναγνωρίζουμε τη συμβολή σου στη λειτουργία της ομάδας. Το καλοκαίρι δέχτηκες μεγάλη μείωση στις αποδοχές σου και αυτό σε τιμά ιδιαιτέρως. Ποτέ, κανένας, δεν αμφισβήτησε την ηθική σου ακεραιότητα. Ξέρουμε τι χαρακτήρας είσαι», είπε, ενώ αναφέρθηκε και στην επικείμενη αποχώρηση του Χριστοδουλόπουλου: «Με τον Λάζαρο έχουμε κάνει μία κουβέντα και μου έχει ζητήσει να φύγει. Είναι πολύ πιθανό στις επόμενες ημέρες να αποχωρήσει από την ομάδα», ήταν τα λόγια του προέδρου του Παναθηναϊκού.

Κλείνοντας, εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο ρόστερ και έδωσε το σύνθημα για το μέλλον: «Προσωπικά, πιστεύω ότι είστε το καλύτερο ρόστερ που μπορούσε να έχει ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπό τις συνθήκες που διαμορφώθηκαν το καλοκαίρι. Αποτελείτε μια πολύ καλή ομάδα. Όμως, είναι απαραίτητο να αναδιοργανωθεί ο Παναθηναϊκός. Έγιναν λάθη, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Χρειαζόμαστε νίκες για να προχωρήσουμε. Ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα».

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x