Stoiximan Super League

Το παλεύουν για Σισέ!

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες επιστροφής του Τζιμπρίλ Σισέ παρουσιάζονται οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης του Γάλλου στράικερ.

Το… μπαμ της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου επιχειρεί ο Παναθηναϊκός με την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στο δυναμικό της ομάδας.

Η SportDay αποκαλύπτει τα δεδομένα της υπόθεσης του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φίλους του «τριφυλλιού».

Μετά την έλευση του Χάρι Ρέντναπ στην ΚΠΡ ο 32χρονος επιθετικός δεν παίζει και την ίδια ώρα έχει κόντρα με τους οπαδούς του βρετανικού συλλόγου. Ο Σισέ δεν περνάει καλά στο Νησί και επιθυμεί να αποχωρήσει.

Η πρώτη ομάδα που ήρθε στο μυαλό του Γάλλου ήταν ο Παναθηναϊκός (ως ελεύθερος ή δανεικός), αφού είναι δεμένος με τους οπαδούς του και είχε αναγεννηθεί στην Ελλάδα.

Έτσι ήρθε σε επαφή με την «πράσινη» ΠΑΕ, αλλά τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσής του δυσκολεύουν αρκετά το ενδεχόμενο να επιστρέψει. Αυτή τη στιγμή οι ετήσιες απολαβές του 32χρονου φορ ανέρχονται κοντά στα 2,4 εκατ. ευρώ. Για να έρθει στο «τριφύλλι» επιθυμεί τα μισά, όμως αυτό δεν είναι εφικτό.

Από την πλευρά τους, οι Άγγλοι δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν τον Σισέ με πώληση ή δανεισμό του μέχρι το καλοκαίρι, με την ενδιαφερόμενη ομάδα να πληρώνει τουλάχιστον το συμβόλαιό του.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου ενημέρωσαν σχετικά τον Σισέ, στον οποίο είπαν ότι αν ρίξει τις αποδοχές του στις 500.000 κάτι θα μπορούσε να γίνει (ίσως και με την οικονομική συνεισφορά και του Γιάννη Αλαφούζου και κάποιων άλλων μετόχων). Ωστόσο, σε πρώτη φάση ο Γάλλος παρουσιάζεται αρνητικός σε αυτό το ποσό.

Στον πρώην διεθνή στράικερ εξηγήθηκε η πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση του συλλόγου, το κατανόησε κι εκεί έμεινε το θέμα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας καταλήγει ότι τις επόμενες μέρες θα ενταθούν οι επαφές, ώστε να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x