Stoiximan Super League

Με Λαγό στην 11αδα

Ο Τάσος Λαγός δοκιμάστηκε σήμερα με του βασικούς από τον Φάμπρι, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόβλημα με Χουχούμη και Σπυρόπουλο. Βίντεο και παρατηρήσεις από τον Ισπανό κόουτς.

Ελλείψει Σπυρόπουλου και Χουχούμη, ο Φάμπρι έβαλε με τους βασικούς τον Λαγό. Ο πρώτος έκανε ατομικό, λόγω του διαστρέμματος στον δικέφαλο και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς με τον ΠΑΣ είναι μοιρασμένες. Ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο και επίσης προπονήθηκε μόνος του.

Ετσι, λοιπόν, στο δίτερμα, που έγινε, ο Φάμπρι δοκίμασε ως βασικούς τους Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Λαγό, Πίντο, Βελάσκες, Βιτόλο, Σο, Σισοκό, Μαυρία, Κουίνσι και Τοτσέ. Αυτή θα είναι, κατά πάσα πιθανότητα και η ενδεκάδα στο εκτός έδρας ματς της Κυριακής με τα Γιάννενα.

Μπουμσόνγκ και βίντεο

Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος δεν τα βρίσκει με τον Παναθηναϊκό και από εδώ και στο εξής θα προπονείται κανονικά. Ο Ισπανός τεχνικός έδειξε φάσεις στο βίντεο με αγώνες τους ΠΑΣ, στους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού».

«Γκάζια» από Φάμπρι

Πρέπει να τονιστεί ότι το «διπλό» είχε αρκετή ένταση με τον Φάμπρι να διακόπτει πολλές φορές την προπόνηση και να… γκαζώνει τους παίκτες του, ιδιαίτερα όταν «πουλούσαν» την μπάλα. Ζητούσε συνεχώς αλληλοκαλύψεις και «σφικτή» αμυντική συμπεριφορά, ενώ έκανε αρκετές παρατηρήσεις στον Κουίνσι: «Δεν μαρκάρεις! Γιατί; Θα μαρκάρεις συνέχεια και θα βοηθάς το μπακ. Κάντο, τώρα»!

Δ. Δεσύλλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x