Stoiximan Super League

Βιτόλο: «Να βοηθήσουμε τον Φάμπρι»

Να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά και να βοηθήσουν το Φάμπρι να φανεί η δουλειά του άμεσα, τόνισε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (0-0), ωστόσο ο Βίκτορ Βιτόλο ξεκαθάρισε πως είναι υποχρέωση όλων των παικτών του τριφυλλιού να βοηθήσουν το νέο κόουτς της ομάδας, Φάμπρι να φανεί η δουλειά του πιο γρήγορα.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΣ: «Ήταν ένα ματς δύσκολο για μας, όπως εξελίχτηκε, και πολύ δυνατό. Ήμασταν μαχητικοί αλλά σε αυτό το γήπεδο με τέτοιο αγωνιστικό χώρο ήταν αδύνατο να παιχτεί ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες , με αποτέλεσμα να μην δημιουργηθούν ευκαιρίες, ούτε από εμάς, ούτε από τους αντιπάλους. Η ισοπαλία σίγουρα δεν είναι καλό αποτέλεσμα. Είμαστε τέσσερα ματς χωρίς νίκη και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε. Να το αφήσουμε πίσω μας αλλά να δούμε τι δεν κάνουμε σωστά και να το διορθώσουμε».

Για τη συνέχεια με τον Φάμπρι στον πάγκο: «Έχει πολύ λίγο χρόνο που είναι στην ομάδα και ακόμα προσπαθεί να μας μάθει. Είναι δουλειά μας να τον βοηθήσουμε ώστε να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό. Ήδη μέσα από τις προπονήσεις προσπαθεί να μας περάσει τη φιλοσοφία του. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε αυτά που μας ζητάει μέσα στο γήπεδο και να έρθουν οι νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x