Stoiximan Super League

Εξετάσεις ο Φουρτάδο, πρόβλημα ο Γιάγκο

Απόντες από την προπόνηση της Τρίτης ήταν για διαφορετικούς λόγους οι Φουρτάδο και Κατσικοκέρης. Πρόβλημα με Γιάγκο εν όψει Άρη.

Δίχως δύο επιθετικούς, που ωστόσο δεν φαίνεται να έχουν θέση στα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν, έγινε η προπόνηση της Τρίτης στην ΑΕΚ.

Πέραν των γνωστών απουσιών των Παναγιώτη Λαγού και Γιάννη Κοντοέ, από την προπόνηση απουσίασε ο Εμίλιο Φουρτάδο που πήγε για εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο, μετά τη λιποθυμία του στην προπόνηση της Κυριακής.

Επίσης έλειπε και ο Νίκος Κατσικοκέρης με στρατιωτική άδεια, που δεν φαίνεται να σχετίζεται με πιθανή αποχώρησή του από την ομάδα στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξανδρος Νικολιάς αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο από το πρόγραμμα, ενώ ο Γιάγκο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Ο Πορτογάλος αμυντικός ήταν εκτός αποστολής κόντρα στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά στο ματς με τον Άρη που έρχεται θεωρείται απαραίτητος καθώς θα απουσιάζει ο τιμωρημένος Κουτρουμπής.

Το ευχάριστο είναι πως κανονικά γυμνάστηκε ο Ταξιάρχης Φούντας που ξεπέρασε την κάκωση που είχε στο πόδι από το παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το κρίσιμο ματς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την ερχόμενη Κυριακή θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x