Stoiximan Super League

Με τους μεγάλους του Άρη ο Ρένια

Στην πρώτη ομάδα του Άρη προωθήθηκε ο Άντι Ρένια, ο οποίος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη υπέγραψε ο Άντι Ρένια, προϊόν των ακαδημιών των «κίτρινων».

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Άντι Ρένια υπέγραψε σήμερα το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Ο Άντι Ρένια γεννήθηκε στις 06/01/1993 στην Κοριτσά Αλβανίας. Έχει ύψος 1,78 και βάρος 68 κιλά. Στις Ακαδημίες του ΑΡΗ εντάχθηκε πριν από δέκα χρόνια. Αγωνίστηκε με επιτυχία τόσο στην Κ-17 όσο και στην Κ-20 και μάλιστα ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας Κ-20 του ΑΡΗ που κατέκτησε το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Ο Άντι Ρένια μπορεί να καλύψει όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, ενώ δείχνει ιδιαίτερη έφεση στο σκοράρισμα.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως επαγγελματίας –πλέον- ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

«Η υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου στον ΑΡΗ ήταν ένα όνειρο ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που πραγματοποιήθηκε. Είναι μια δικαίωση για τις προσπάθειες που έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον ΑΡΗ. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ στην μεγάλη πρόκληση της καριέρας μου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου».

* Ρεπό έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x