Stoiximan Super League

Νικοπολίδης: «Δεν μπορούσα να ζητήσω κάτι παραπάνω»

Δεδομένων των συνθηκών, ο Αντώνης Νικοπολίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από όσα είδε στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Πανθρακικό.

Ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής, παρουσιάστηκε ο Αντώνης Νικοπολίδης μετά τη νίκη (1-0) του Ολυμπιακού επί του Πανθρακικού.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο διήμερο για την ομάδα μας, λόγω και της χθεσινής αναβολής. Παρά το βαρύ αγωνιστικό χώρο, εκτός από τη δεδομένη ποιότητά τους, οι παίκτες μας έδειξαν και άλλα στοιχεία, όπως πάθος και αποφασιστικότητα, και κατάφεραν να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Εξάλλου πετύχαμε το γκολ σε ένα κρίσιμο σημείο για την εξέλιξη του παιχνιδιού κι έτσι ήρθε η νίκη. Προσπαθήσαμε να βγάλουμε στο γήπεδο κάποια στοιχεία που δουλεύουμε. Ήταν παράλληλα σημαντική και η συμπαράσταση του κόσμου μας, που μας βοήθησε να πάρουμε αυτή τη δύσκολη νίκη, όπως εξελίχθηκε ο αγώνας».

Είμαι ευχαριστημένος από τη θέληση των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορούσα να ζητήσω παραπάνω πράγματα σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Ακόμα και σήμερα όμως, είδα κάποια πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις από τότε που ανέλαβα».

Για τον σημερινό αντίπαλο: «Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα ο Πανθρακικός. Επιβεβαιώθηκαν τα όσα είχα δει και τις προηγούμενες μέρες και δεν είναι τυχαία τα αποτελέσματα που έχει πάρει αυτή η ομάδα στο πρωτάθλημα».

Για τον αποκλεισμό του Πίνο από την αποστολή: «Ο Πίνο υπέπεσε σε ένα πειθαρχικό παράπτωμα, με αποτέλεσμα να επιστρέψει σήμερα το πρωί στην Αθήνα, ώστε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x