Stoiximan Super League

Συνεχίζεται η… Βιντιάδα

Χωρίς… Βιντιάδη, αλλά με αρκετό ενδιαφέρον για τις προϋποθέσεις που θα τεθούν (αν τεθούν) ώστε να συνεχίσει να τον περιμένει η ΑΕΚ, πραγματοποιείται αυτή την ώρα η Γενική Συνέλευση στα Σπάτα.

Παρουσία των εκπροσώπων των μεγαλομετόχων (Βασίλης Σίμος από την πλευρά του Νίκου Νοτιά και Βασίλης Γεώργας από ‘κείνη των Supporters), του προέδρου της Ερασιτεχνικής, Κώστα Παπαδημητρίου, του προέδρου των παλαιμάχων, Στέλιου Σεραφείδη, μικρομετόχων και των οπαδών που συνεχίζουν την κατάληψη στα Σπάτα, πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Εκεί όπου είναι βέβαιο καταρχάς ότι θα προκηρυχθεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (με μίνιμουμ διάρκεια 45 ημερών και τιμή μετοχής το 1 ευρώ) προκειμένου να συμμετάσχει ο Δημήτρης Βιντιάδης, αλλά και ότι η νυν διοίκηση θα ζητήσει παράταση της θητείας της ώσπου να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα του επενδυτή.

Εκείνο που αναμένεται με ενδιαφέρον ωστόσο είναι το αν θα υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από πλευράς του Έλληνα εφοπλιστή -για τις κινήσεις που σκοπεύει να κάνει ώστε να επιτευχθεί ρύθμιση των χρεών (κάτι που έθεσε ως απόλυτη προϋπόθεση για να καταθέσει την πρότασή του), αλλά και το πώς πιστεύει ότι μπορεί να μείνει όρθια ως τότε η ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x