Stoiximan Super League

«Πήρα μόνο ένα συμπλήρωμα…»

Τη δική του εκδοχή για το θέμα με την υπόθεση ντόπινγκ έδωσε ο Χρήστος Αρκούδας στην προπόνηση της ΑΕΚ. «Πήρα μόνο ένα συμπλήρωμα, όχι τίποτα παράνομο…», μονολογούσε ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Άθελά, του έγινε το πρόσωπο της ημέρας και –δυστυχώς γι’ αυτόν- για λάθος λόγο.

Ο Χρήστος Αρκούδας βρέθηκε θετικός σε χρήση απαγορευμένης ουσίας και συγκεκριμένα στην οξιλοφρίνη, όμως μιλώντας με συμπαίκτες του έδωσε διαφορετική διάσταση στην υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, ο Αρκούδας ξεκαθάρισε πως ποτέ εν γνώσει του δεν πήρε κάτι παράνομο και απαγορευμένο. Αντίθετα, υποστηρίζει ότι απλά το τελευταίο διάστημα λάμβανε ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο μάλιστα έδειξε και στους δειγματολήπτες.

Όπως είναι λογικό, η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή είναι πεσμένη, καθώς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πώς αυτή η υπόθεση θα επηρεάσει την καριέρα του.

Πλέον, ο παίκτης έχει δικαίωμα να ζητήσει και δεύτερο έλεγχο μέχρι τις δώδεκα το μεσημέρι της Παρασκευής. Εδώ τίθεται το θέμα της τιμωρία όμως, καθώς σε περίπτωση που και στο δεύτερο δείγμα βρεθεί θετικός, τότε η ποινή που, ενδεχομένως να του επιβληθεί, να είναι μεγαλύτερη από την αρχική, όταν απολογηθεί.

Η συγκεκριμένη ουσία, εντάσσεται σε εκείνες που χαρακτηρίζονται «ειδικής αναφοράς» και απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τους αθλητές στην Ελλάδα από τις 30-12-2011, σύμφωνα με την εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Πάντως, την Παρασκευή θα συνεδριάσει το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ προκειμένου να καθορίσει τη στάση της ομάδας στην υπόθεση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x