Stoiximan Super League

Τρέχουν μπας και προλάβουν

Σε αγωνιστικό επίπεδο η ΑΕΚ έχει δείξει σημάδια ανόδου αλλά σε όλα τα άλλα υπάρχει στασιμότητα, τουλάχιστον ανησυχητική. Από τώρα «τρέχουν» στη διοίκηση να μαζέψουν τα έγγραφα για αδειοδότηση.

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν, ο υποψήφιος επενδυτής έχει πάρει παράταση μέχρι τις 25 Φεβρουαρίου ενώ υπάρχει και μια δυσαρέσκεια από την απουσία εξελίξεων. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η κατάσταση στην ΑΕΚ.

Η νυν διοίκηση κάνει ό,τι δύναται προκειμένουν να μην υπάρξουν και του χρόνου τα ίδια προβλήματα με φέτος, πράγμα δύσκολο. Οι ιθύνοντες τρέχουν να μαζέψουν τα απαραίτητα έγγραφα για να εξασφαλίσουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα προκειμένουν να μπορεί να κάνει μεταγραφές.

Βέβαια, για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να τα βρει με πρώην ποδοσφαιριστές και προπονητές και να τους πληρώσει η «Ένωση» τα οφειλόμενα. Αφού όμως δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία, ο «Δικέφαλος» δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην Γενική Συνέλευση της 4η Μαρτίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x