Stoiximan Super League

Μανιάτης: «Θέλουμε και μπορούμε»

Για τη θέληση αλλά και τη δυνατότητα που έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο μίλησε ο Γιάννης Μανιάτης μετά το 1-0 επί του Αστέρα.

Να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που ζητεί ο Μίτσελ θέλουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γιάννη Μανιάτη. Ο μέσος των Πειραιωτών τόνισε ότι η ομάδα προσπαθεί και σύντομα θα παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Μανιάτης στη NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα που φέτος έχει δείξει πως μπορεί να βρίσκεται επάξια στις πρώτες θέσεις. Ήρθαμε να παίξουμε καλύτερα και να πάρουμε τη νίκη. Προσπαθήσαμε να βάλουμε μερικά νέα στοιχεία που μας ζήτησε ο νέος μας προπονητής. Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα γιατί εκτός των άλλων ελέω των Εθνικών ομάδων δεν καταφέραμε να δουλέψουμε όλοι μαζί. Θετικό είναι ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και μας κρατά με διαφορά από τον δεύτερο. Θέλουμε και μπορούμε να παίξουμε στη συνέχεια καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για το πρόσωπο που θα δείξει ο Ολυμπιακός στη συνέχεια:

«Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Πρέπει σιγά-σιγά να βάλουμε στο γήπεδο τα στοιχεία που μας ζητά ο προπονητής. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Την Τετάρτη ταξιδεύουμε για την Ισπανία. Εκεί όπου θέλουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, για να κάνουμε μία αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη. Ελπίζουμε και πιστεύουμε στην συνέχεια να καταφέρουμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x