Stoiximan Super League

Ναι μεν αλλά...

Κακή η απόδοση του Ολυμπιακού στο χθεσινό ματς με τη Λεβάντε αλλά ακόμα πιο τραγική η διαιτησία του Γκρέφε. Πιστεύουν στην ανατροπή οι «ερυθρόλευκοι».

Μία λέξη θα περιέγραφε το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά το χθεσινό ματς με αντίπαλο τη Λεβάντε. Απογοήτευση. Σίγουρα, η εμφάνιση της ομάδας ήταν θλιβερή, είχε αρκετούς… αδύναμους κρίκους (Χολέμπας, Φέισα) και όλα πήγαν στραβά στους Πειραιώτες. Όμως, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έντονα παράπονα από τις διαιτητικές αποφάσεις χωρίς να θέλουν να δικαιολογήσουν με αυτόν τον τρόπο την βαριά ήττα.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως τα σφυρίγματα του διαιτητή Γκρέφε ήταν κατά κάποιο τρόπο εκνευριστικά και έκαναν τους παίκτες της ομάδας να χάνουν την αυτοσυγκέντρωση τους πολλές φορές. Βέβαια και στέκονται στα δύο πέναλτι και περισσότερο στο πρώτο όταν και αποβλήθηκε και ο Αμπντούν όπως και στο ό,τι δεν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Ντιόπ, στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου.

Το θέμα από εδώ και πέρα είναι πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αφήσουν πίσω την τραγική τους εμφάνιση και ελπίζουν πως είναι ικανοί να πραγματοποιήσουν την μεγάλη ανατροπή και να προχωρήσουν στο Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x