Stoiximan Super League

Χωρίς Ψυχογιό με Ολυμπιακό

Απών από το παιχνίδι του Άρη με τον Ολυμπιακό θα είναι ο Νίκος Ψυχογιός, καθώς υπέστη θλάση στον δικέφαλο στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Δίχως τον Νίκο Ψυχογιό θα αγωνιστεί ο Άρης εναντίον του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη».

Ο 23χρονος πλάγιος μπακ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες «έδειξαν» ότι έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού.

Το ζητούμενο είναι να έτοιμος για το μεθεπόμενο και πιο σημαντικό -έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην βαθμολογία- αγώνα με τη Βέροια.

Το δελτίο τύπου για την σημερινή προπόνηση:

"Το πρωί γυμναστήριο και το απόγευμα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ν. Ρυσίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ, ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (24/02, 19:30).

Ο μεγαλύτερος «πονοκέφαλος» για τον Γιάννη Μιχαλήτσο ακούει στ’ όνομα του Νίκου Ψυχογιού. Ο 23χρονος πλάγιος μπακ, που εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ούτε σήμερα κατάφερε να προπονηθεί (ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έκανε θεραπεία). Κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος στον κυριακάτικο αγώνα.

Από εκεί και μετά, ο Κώστας Καζναφέρης, για καθαρά προληπτικούς λόγους, γυμνάστηκε σήμερα βάσει ειδικού προγράμματος, ενώ ο νεαρός μεσοεπιθετικός Άντι Ρένια, που κουβαλάει έναν τραυματισμό από το παιχνίδι της Κ-20 με τον Παναθηναϊκό (τράβηγμα στον προσαγωγό), έκανε θεραπεία.

Να σημειωθεί ότι η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για την αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» μετράει μια επιστροφή, αλλά και μια απουσία από τιμωρία. Συγκεκριμένα, γυρίζει ο Γιάννης Γιαννιώτας, ενώ στον αντίποδα θα λείψει ο Νταβίντ Αγκάνθο. Ως γνωστόν, ο Ισπανός φορ θα απουσιάσει και από το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια (04/03, 19:30), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Για αύριο, τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση στο Ν. Ρύσιο".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x