Stoiximan Super League

Τα έψαλαν στον Ιωαννίδη

Τα έντονα παράπονά τους για τη διαιτησία του με αφορμή το πέναλτι υπέρ του Πλατανιά και σε βάρος της ΑΕΚ εξέφρασαν στον ρέφερι Ιωαννίδη στο αεροδρόμιο των Χανίων Έβαλντ Λίνεν και Χρήστος Κωστής.

Κάθε άλλο παρά μία ευχάριστη συνάντηση είχαν το πρωί στο αεροδρόμιο των Χανίων οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Με την ίδια πτήση ήταν προγραμματισμένο να επιστρέψει στην Αθήνα και ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης, από τον οποίο οι «κιτρινόμαυροι» έχουν πολλά παράπονα για την απόδοσή του στο ματς με τον Πλατανιά και ειδικά για τη φάση που καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Έβαλντ Λίνεν πλησίασε τον ρέφερι από την Αργολίδα και τον ρώτησε σε ήπιους τόνους αν είδε τη φάση κι επιμένει πως δεν έκανε λάθος. «Η φάση ήταν καθαρή, ήταν πέναλτι», ήταν η απάντηση του διαιτητή, που δεν βρήκε σύμφωνο τον Γερμανό προπονητή.

Λιγότερο ψύχραιμος από τον Έβαλντ Λίνεν ήταν ο Χρήστος Κωστής. «Πάλι από χειρουργείο μάς περάσατε. Ό,τι μπορείτε κάνετε για να μας ρίξετε», φώναξε στον διαιτητή του αγώνα ο γενικός αρχηγός της «Ένωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x