Stoiximan Super League

Έμεινε… τριανδρία

Η αρνητική απάντηση του Γκίκα Γκούμα περιορίζει στις τρεις τις συμμετοχές στη συνάντηση κορυφής της ΑΕΚ. Παππάς και Βιντιάδης έδειξαν διάθεση να συναντηθούν με Μελισσανίδη, προσπάθειες για Νοτιά.

Η προσπάθεια να γίνει πανστρατιά για τη σωτηρία της ΑΕΚ από φίλους της ομάδας με οικονομική επιφάνεια είχε μάλλον πενιχρά αποτελέσματα.

Στις αρνήσεις που υπήρχαν, προστέθηκε κι εκείνη του Γκίκα Γκούμα, ο οποίος είπε «όχι» στο κάλεσμα των οργανωμένων οι οποίοι προσπάθησαν να τον φέρουν στο ίδιο τραπέζι με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Πέτρο Παππά και τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Το τελευταίο «όχι» σημαίνει ότι εξαλείφονται και οι τελευταίες ελπίδες να αλλάξει στάση ο Πόλυς Χατζηϊωάννου, καθώς οι δύο άνδρες αποτελούσαν κάτι σαν δίδυμο από την εποχή που ήταν αμφότεροι μέτοχοι στην ΠΑΕ.

Η τελευταία ελπίδα των οργανωμένων οπαδών είναι να πείσουν τον Νίκο Νοτιά να δώσει το «παρών», αν και η στάση του δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας, παρότι ο ίδιος θα όφειλε να ανησυχεί περισσότερο από όλους όντας ακόμη μεγαλομέτοχος. Όσο για το πότε θα επιχειρηθεί το ραντεβού, είναι άγνωστο. Οι τρεις άνδρες έχουν φορτωμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό, αλλά η ΑΕΚ δεν μπορεί να περιμένει…

Τα χρέη συσσωρεύονται, η διοίκηση δυσκολεύεται ακόμη και να εκδώσει εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό (από το οποίο προσδοκά σε έσοδα για να καλύψει «τρύπες»), ενώ σύντομα θα πρέπει να τεθεί επί τάπητος και το ζήτημα της αδειοδότησης εν όψει της επόμενης περιόδου.

Η προθεσμία για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου παρήλθε χθες χωρίς-όπως αναμενόταν-να μπουν χρήματα αφού ο Δημήτρης Βιντιάδης δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις που έχει ορίσει για να μπει. Θα ακολουθήσει νέα γενική συνέλευση στις 4 Μαρτίου και θα οριστεί νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με την ελπίδα αυτή τη φορά να φέρει κάποια χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x