Stoiximan Super League

Σκέψεις για Χριστόπουλο στην ΑΕΚ

Θετική άποψη για τον Γιάννη Χριστόπουλο έχουν στην ΑΕΚ, όμως η περίπτωσή του εξετάζεται για το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται να αποχωρήσει άμεσα ο Λίνεν, αφού η διοίκηση είναι ενοχλημένη μαζί του.

Την ενόχληση της διοίκησης της ΑΕΚ έχει προκαλέσει η συμπεριφορά και η μεθοδολογία του Έβαλντ Λίνεν.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει σήμερα (27/02) η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, στην Ένωση εξετάζουν το ενδεχόμενο να αντικαταστήσουν άμεσα τον Γερμανό τεχνικό!

Ωστόσο, θέλουν πρώτα να περάσουν τα δύο ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακός, όπως και το κρίσιμο παιχνίδι με τη Βέροια, και ύστερα θα ανακοινώσουν τις τελικές τους αποφάσεις.

Ωστόσο, οι διοικούντες την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ – σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα – φέρονται να έχουν καταλήξει ήδη στον διάδοχο του Λίνεν για τη νέα περίοδο.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Χριστόπουλος, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα και αν πάνε όλα καλά οι Ηπειρώτες θα συμμετάσχουν στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν έρθει σε επαφή ακόμα με τον 41χρονο προπονητή, ο οποίος προπονούσε την ομάδα U17 του συλλόγου την περίοδο 2006/07.

Συνάντηση Δημητρέλου-Λίνεν

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τη χθεσινή συνάντηση του μάνατζερ του Μπουγαΐδη και του Κατίδη, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει σήμερα συνάντηση με τον Λίνεν για να μπει τέλος σε ένα θέμα που πήγε να δημιουργήσει πρόβλημα εκ του μηδενός στην ΑΕΚ εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πάντως, κάποιοι θεωρούν ότι ευθύνη για το τελευταίο συμβάν φέρει και η διοίκηση, αφού έπρεπε να είχε μιλήσει νωρίτερα στον Γερμανό που άσκησε δημόσια κριτική σε νεαρούς παίκτες που προσπαθούν υπό αντίξοες συνθήκες να σηκώσουν το βάρος και, εκτός των άλλων, αποτελούν σημαντικά περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x