Stoiximan Super League

Χωρίς Σισοκό και Καρνέζη

Η αδιαθεσία που είχε ο Σισοκό και οι ενοχλήσεις στο γόνατο του Καρνέζη δεν άφησαν τους δύο παίκτες να προπονηθούν την Τετάρτη στην προετοιμασία που κάνει ο Παναθηναϊκός ενόψει ΑΕΚ. Αμφίβολος ο Σο.

Δύο σημαντικές απουσίες στην προετοιμασία ενόψει ΑΕΚ είχε ο Φάμπρι. Ο Ορέστης Καρνέζης λόγω ήπιων ενοχλήσεων στο αριστερό του γόνατο, έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, όπως και ο Σισοκό που δεν προπονήθηκε λόγω αδιαθεσίας, δεν πρόκειται να λείψουν από το Κυριακάτικο ντέρμπι αφού από την Πέμπτη αναμένεται να μπουν και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, αμφίβολος για την αναμέτρηση παραμένει ο Σο, ο οποίος έκανε θεραπεία αφού οι ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο επιμένουν και αν δεν προπονηθεί ούτε την Πέμπτη, τότε ο Φάμπρι θα αρχίσει να σκέφτεται να αλλάξει τα πλάνα του. Εκτός είναι σίγουρα ο Τοτσέ που έχει θλάση και δεν υπολογίζεται από τον Φάμπρι, όπως άλλωστε και ο Χουχούμης.

Στα υπόλοιπα, στην προπόνηση της Τετάρτης στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x