Stoiximan Super League

Συνεχίζει το «παιδομάζωμα» ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, οι Τζανακάκης και Μπουχαλάκης που αγωνίζονται στον Εργοτέλη, "έκλεισαν" στον Ολυμπιακό.

Ο στόχος της ελληνοποίησης που έχει τεθεί από την διοίκηση του Ολυμπιακού, βήμα-βήμα γίνεται πράξη… Αυτό δείχνει το γεγονός ότι ο 21χρονος δεξιός μπακ του Εργοτέλη, Μανώλης Τζανακάκης, που έχει «κλείσει» εδώ και περίπου ένα μήνα, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» στους οποίους θα ενταχθεί από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που έρχονται από την Κρήτη, το ίδιο αναμένεται να γίνει άμεσα και με τον άλλο ταλαντούχο νεαρό του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη που είναι στα 20 και αγωνίζεται ως μέσος. Η συμφωνία με τον Μπουχαλάκη πρέπει να θεωρείται δεδομένη απλώς δεν υπέγραψε ακόμα αφού έχει ζητήσει λίγο χρόνο να έρθει στην Αθήνα και ο μάνατζέρ του.

Με τις δύο αυτές προσθήκες, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να εντάξει στο ρόστερ του ό, τι καλύτερο υπάρχει σε μικρές ηλικίες στην Ελλάδα, κοιτώντας ακόμα και στην δεύτερη κατηγορία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x