Stoiximan Super League

Παπαδόπουλος: «Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα»

Ο Σούλης Παπαδόπουλος ...προειδοποίησε ότι η νίκη επί του Λεβαδειακού πρέπει να έχει συνέχεια για να παραμείνει ο Άρης στην κατηγορία.

Με τον Σούλη Παπαδόπουλο στον πάγκο του, ο Άρης επέστρεψε στις νίκες κόντρα στον Λεβαδειακό και αναπτέρωσε τις ελπίδες του για παραμονή.

«Μέχρι χθες άκουγα ότι η ομάδα θα πέσει, τώρα βλέπω ενθουσιασμό. Ακούγεται άσχημο ο ΑΡΗΣ να παλεύει για αυτόν τον στόχο, αλλά πρέπει να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Ακόμα δεν καταφέραμε τίποτα», δήλωσε ο 46χρονος τεχνικός των "κίτρινων".

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:


«Ήταν μια νίκη που τη χρειαζόταν πολύ ο ΑΡΗΣ. Αυτό που είπα στα παιδιά είναι ότι δεν καταφέραμε τίποτα. Ακόμη η ομάδα είναι στην προτελευταία θέση. Θα χρειαστεί δουλειά για να μείνουμε κατηγορία. Ξεκινήσαμε ιδανικά, πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και ένα δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, ξέραμε ότι θα ρισκάρει ο αντίπαλος γιατί έχει καλούς παίκτες. Θέλαμε να δώσουμε χώρο και στις αντεπιθέσεις, που είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι, να απειλήσουμε. Ο Αγκάνθο έκανε πολύ καλό παιχνίδι που τραβιόταν πίσω και έτσι ανοίξαμε χώρους. Ήταν μια δίκαιη νίκη. Μέχρι χθες άκουγα ότι η ομάδα θα πέσει, τώρα βλέπω ενθουσιασμό. Ακούγεται άσχημο ο ΑΡΗΣ να παλεύει για αυτόν τον στόχο, αλλά πρέπει να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία».

Ποια ήταν η εικόνα των παικτών όταν αναλάβατε;
«Καταλαβαίνω τα παιδιά, γιατί φέτος έχουν αλλάξει τόσους προπονητές. Για εμένα παίζει ρόλο σίγουρα η ψυχολογία, αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει ο αγωνιστικός προσανατολισμός. Αν μπαίναμε να «σκοτώσουμε» τον αντίπαλο, όπως ακούγονται, δε θα καταφέρναμε τίποτα. Αν είσαι καλός παίκτης, πρέπει να καταλάβεις τι θέλουν από εσένα είτε είναι μια μέρα, είτε ένας χρόνος. Αυτά τα παιδιά είναι στον ΑΡΗ, οπότε είναι καλοί παίκτες. Δεν μπορεί να τους κοροϊδέψει κανείς. Αυτή η νίκη θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και χρειάζεται δουλειά. Θα πρέπει να δείξουμε πολύ καλό πρόσωπο και στη συνέχεια».

Ποια είναι τα συναισθήματα σας έπειτα από την πρώτη παρουσία σας στο «Κλεάνθης Βικελίδης»;
«Μετά από νίκη είναι λογικό να είμαι χαρούμενος. Ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα. Ο κόσμος σπρώχνει αυτή την ομάδα. Ελπίζω να κάτσω πολύ καιρό για να το απολαύσω περισσότερο. Όπως είπα και στη διοίκηση, θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε. Δεν είχα άγχος. Τα ίδια ακριβώς θα σας έλεγα αν η ομάδα δεν κέρδιζε».

Θα καταφέρετε να βελτιώσετε την αμυντική συμπεριφορά της ομάδας;
«Νομίζω ότι σήμερα ήμασταν καλύτεροι σ’ αυτόν τον τομέα. Αν μου λέγατε ότι θα κερδίζαμε 4-0 δε θα το πίστευα. Θέλω να έχω κοντά τις γραμμές. Αυτό που δε μου άρεσε είναι το γεγονός ότι κάναμε τρεις αναγκαστικές αλλαγές. Φανταστείτε το παιχνίδι να ήταν στο 0-0. Θέλαμε να βγάλουμε κάποια παιδιά που έχουν κάρτες, αλλά δεν μπορούσαμε. Στο τέλος άλλαξαν και οι τρεις παίκτες της άμυνας. Σε άλλο παιχνίδι μπορείς να το πληρώσεις αυτό. Αν σας πω ότι μπορώ να βελτιώσω τη φυσική κατάσταση της ομάδας, θα σας πω ψέματα. Μόνο τον αγωνιστικό προσανατολισμό μπορώ να αλλάξω».

Πως περιμένετε τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν δείξει ότι είναι καλή ομάδα;
«Και ο Λεβαδειακός είναι μια εξαιρετική ομάδα, που αν κέρδιζε σήμερα θα πήγαινε για πλέι οφ. Αυτό που κάναμε σήμερα, να κάνουμε και εκεί. Πρέπει να πάρουμε και εκτός έδρας βαθμούς. Να είμαστε σοβαροί και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Δε θέλω να υπάρχει ενθουσιασμός επειδή σήμερα κερδίσαμε 4-0. Αν δεν κερδίζαμε, τότε οι πιθανότητες παραμονής θα ήταν ελάχιστες. Από σήμερα όμως έχουμε κάποιες περισσότερες ελπίδες».

Στους πόσους βαθμούς θα κριθεί η σωτηρία;
«Πιστεύω ότι μπορεί να πάει και πάνω από τους 33. Αν ο ΟΦΗ πάρει τα δύο παιχνίδια στην έδρα του, τότε πάει 33, κάτι που δε μας βολεύει. Εμείς να κερδίσουμε στα Γιάννινα και βλέπουμε».

Είναι προσωπικό σας στοίχημα ο ΑΡΗΣ;
«Από 32 χρονών δουλεύω συνέχεια. Θα μπορούσα με τις επιτυχίες που είχα να μην πήγαινα να δουλέψω στη Β’ Εθνική, αλλά εγώ θέλω να δουλεύω γιατί μόνο έτσι γίνεται κάποιος καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x