Stoiximan Super League

Ελεύθερος από τον Αρη ο Δέλλιος

Παρελθόν από τον Αρη μετά από επτά χρόνια αποτελεί ο Αλέκος Δέλλιος. Ο 34χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τους «κιτρίνους», όπως αποφάσισε η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ, που του επιδίκασε τα νόμιμα

Παρελθόν από τον Αρη μετά από επτά χρόνια αποτελεί ο Αλέκος Δέλλιος. Ο 34χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τους «κιτρίνους», όπως αποφάσισε η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ, που του επιδίκασε τα νόμιμα.

Η καριέρα του Δέλλιου στον Αρη

Ιανουάριος ‘98/99: 8 συμμετοχές
1999/00: -
2000/01: 6 συμμετοχές
2001/02: 6 συμμετοχές
2002/03: 15 συμμετοχές
2003/04: 9 συμμετοχές
2004/05: -

*Φιλικό αγώνα με τη Ρουμανική Γκαλάτι θα δώσει ο Αρης την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης στις 3 το μεσημέρι. Η Γκαλάτι είναι ομάδα Α΄Εθνικής, βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και το καλοκαίρι συμμετείχε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ.

*Ρεκόρ επισκέψεων για την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό, από την 1η Ιανουαρίου έως και την 31η Ιανουαρίου, το «σάιτ» της ΠΑΕ Άρης δέχθηκε 1.358.748 «χτυπήματα» από ολόκληρο τον κόσμο, με κύρια βάση την Ελλάδα σε ποσοστό 64.80%. Η ανανέωση της ιστοσελίδας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των φιλάθλων με αποτέλεσμα να παρουσιάζει το μεγαλύτερο ρυθμό ανόδου (17.3%) σε όλες τις αθλητικές της Ελλάδας. Μάλιστα, εντυπωσιάζει το γεγονός ότι το «σάιτ» της ΠΑΕ Άρης επισκέφθηκαν άτομα από μακρινά ή « άγνωστα» μέρη όπως τα νησιά Κόκος Κίλινγκ στον Ινδικό ωκεανό (!), τα νησιά Τούβαλου, την Ινδία, τη Ζάμπια, το Μπρουνέι, την Κούβα, τη Λετονία. Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι εντός των προσεχών ημερών, η μπουτίκ της ΠΑΕ Άρης «ARIS Megastore» προτίθεται να δημοσιοποιήσει μέρος των προϊόντων της στο διαδίκτυο, ούτως ώστε οι εκτός Θεσσαλονίκης φίλοι των «κιτρίνων» να έχουν τη δυνατότητα αγοράς τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x