Stoiximan Super League

ΑΡΗΣ: Πρόστιμο στον Σανχούρχο

Ενώπιον τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Φερνάντο Σανχούρχο. 10.000 πρόστιμο επέβαλε η ΠΑΕ στον παίκτη, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη.

Ενώπιον τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Φερνάντο Σανχούρχο. 10.000 πρόστιμο επέβαλε η ΠΑΕ στον παίκτη, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη.

Με βαρύ χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε η διοίκηση του Άρη το Φερνάντο Σανχούρχο, για την αποβολή του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε αυτή. Ο Αργεντινός άσος χτύπησε με τον αγκώνα του εκτός φάσης τον Μέγκαχεντ, με αποτέλεσμα ο κύρος Βασσάρας να του δείξει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Μετά το τέλος του αγώνα ο Σανχούρχο βρέθηκε στο γραφείο του Γιώργου Χατζάρα για παραπάνω από μία ώρα και στη συζήτηση που είχαν, ενώ ήδη είχε κληθεί σε απολογία από τους διοικούντες την ΠΑΕ.

Ο 23χρονος επιτελικός μέσος των «κίτρινων» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να απολογηθεί όπου και έμεινε για περίπου μία ώρα, ενώ ζήτησε ενώπιον τεχνικής και διοικητικής ηγεσίας συγνώμη για το περιστατικό. Αρχικά υπήρχε η σκέψη για διακοπή συμβολαίου στον παίκτη, ωστόσο η διοίκηση μετά και τη δήλωση μεταμέλειάς του, του επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 10.000 ποσό αρκετά μεγάλο για τα οικονομικά δεδομένα τόσο του Άρη όσο και του παίκτη.

Το ζητούμενο είναι πλέον πόσο καιρό θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Σανχούρχο, καθώς με την κίτρινη που δέχθηκε αρχικά από το Βασσάρα συμπλήρωσε επτά συνολικά και θα παραμείνει δύο αγωνιστικές εκτός. Παράλληλα, εκκρεμεί και η τιμωρία του για την αγκωνιά στον Αιγύπτιο άσο του ΠΑΟΚ, που δεν προβλέπεται να είναι κάτω από δύο αγωνιστικές. Επομένως ο Αργεντινός αναμένεται να χάσει σχεδόν τα μισά από τα εναπομείναντα ματς της φετινής σεζόν, τη στιγμή που ο Άρης μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία.

Ντόπες Χατζάρα προς τους παίκτες

Σε ότι αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της προπόνησης, προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό. Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός των «κίτρινων» είπε στους παίκτες του να «σηκώσουν κεφάλι» και να βγάλουν από το μυαλό τους το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο Χατζάρας καλλιεργεί ήδη το κλίμα για αλλαγές στην 11άδα με κάποιους παίκτες να «πληρώνουν» το ντεφορμάρισμα το οποίο διανύουν.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, εκτός του Σανχούρχο, θα παραμείνει ο Γόγολος και αυτός με κάρτες, όπως και οι τραυματίες Αμπελάς και Χρυσάφης. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Πέτρος Πασσαλής, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του, ενώ αισιοδοξία εκφράζεται και για τον Μπενίσκο που δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό του.


Επιμέλεια: Μπάμπης Πουλούτσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x