Stoiximan Super League

«Πολιτικά» συγχαρητήρια

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου και αρκετοί ακόμη πολιτικοί, απέστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στην ελληνική ομάδα για την επιτυχία της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου και αρκετοί ακόμη πολιτικοί, απέστειλαν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα στην ελληνική ομάδα για την επιτυχία της κατάκτησης της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κερδίσατε την αγάπη όλων μας. Το μέλλον σας ανήκει. Τα θερμά μου συγχαρητήρια».

Ο πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, δήλωσε: «Με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, οι διεθνείς μας της Εθνικής ομάδας νέων μάς έκαναν όλους υπερήφανους και κατέδειξαν για μια ακόμη φορά τις μεγάλες δυνατότητες του ελληνικού αθλητισμού. Σε όλους τους συντελεστές της μεγάλης επιτυχίας αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για τη χαρά που μας έδωσαν σ΄αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα από την πύρινη λαίλαπα».

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννα Μπενάκη-Ψαρούδα, επισήμανε: «Συγχαρητήρια. Μας χαρίσατε μοναδικές στιγμές χαράς και εθνικής υπερηφάνειας. Η πρόκριση και η συμμετοχή σας στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος είναι από μόνη της η πιο λαμπρή σελίδα στην Ιστορία της Εθνικής Νέων. Είμαστε πάντα δίπλα σας και σας ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες μελλοντικές επιτυχίες με την πεποίθηση ότι πλέον μπορείτε να τις κατακτήσετε».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αυτά τα παιδιά, αυτή η ομάδα, μας κάνουν υπερήφανους. Μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον. Στη γκρίζα πραγματικότητα των ημερών, μας θυμίζουν, ότι μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά, όταν υπάρχει θέληση, σχέδιο, προγραμματισμός και πίστη στις δυνατότητές μας. Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους θαυμάσιους αυτούς ποδοσφαιριστές, στον προπονητή τους, σ΄όλα τα μέλη της αποστολής, για την εκπληκτική πορεία τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας».

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός, έκανε την εξής δήλωση: «Αξίζει πολλά συγχαρητήρια η Εθνική Ομάδα Νέων Ποδοσφαίρου, για την παρουσία της στον Τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19. Είναι φανερό ότι το μέλλον ανήκει σ΄ αυτά τα παιδιά. Εκείνο που έχει σημασία είναι να δημιουργήσουμε συνθήκες μόνιμης παρουσίας του ελληνικού ποδοσφαίρου στην κορυφή. Συγχαίρω για την εκπληκτική προσπάθεια, τους παίκτες, τον προπονητή, την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και όλους όσους στήριξαν αυτήν την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x