Stoiximan Super League

Ντέμης: «Έχει ανεβάσει πολύ την ένταση στο παιχνίδι του και ξοδεύει πολλή ενέργεια ο Παναθηναϊκός του Τερίμ»

Στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει ο Φατίχ Τερίμ τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, αλλά και στην ένταση που βάζουν οι «πράσινοι» στο παιχνίδι τους στάθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή «Fair Play».

Για την τακτική προσέγγιση του Φατίχ Τερίμ, αλλά και την ένταση που βγάζει στα παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός επί των ημερών του Τούρκου τεχνικού μίλησε ο Ντέμης Νικολαϊδης, στην εκπομπή του bwinΣΠΟΡ FM, «Fair Play».

Συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα, στάθηκε στην ενέργεια που ξοδεύουν οι «πράσινοι» στις τελευταίες αναμετρήσεις, αλλά και στην ικανότητα που έχουν να ανατρέπουν τα παιχνίδια, παρά το γεγονός ότι... ιδρώνουν για να πάρουν το αποτέλεσμα.

Για την επιλογή του 4-4-2, ο Ντέμης Νικολαϊδης, σχολίασε ότι το συγκεκριμένο σύστημα λειτούργησε στο ματς με τη Λαμία, ωστόσο θα είναι άκρως διαφορετικό σε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ ή τον Ολυμπιακό.

Τέλος σχολίασε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός επί Τερίμ έχει ανεβάσει πολύ την ένταση του, πιέζει και έχει άλλη φιλοσοφία στο παιχνίδι του, αφήνοντας τους επιθετικούς να αναλάβουν το δημιουργικό κομμάτι, εκτός από το σκοράρισμα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x