Stoiximan Super League

Stoiximan Super League: Νέοι «τελικοί» για Παναιτωλικό και Κηφισιά

Δείτε το πρόγραμμα για τα playouts και τα playoffs στη Stoiximan Super League, με τη μάχη για την παραμονή να φουντώνει!

ΟΦΗ-ΒΟΛΟΣ


Έξι φορές έχει ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ο Βόλος και σε αυτές τις αναμετρήσεις μετρά δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Οι πέντε συναντήσεις τους ήταν για το πρωτάθλημα και η μια για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις δώδεκα συνολικά συναντήσεις τους για το πρωτάθλημα και στις δύο έδρες, υπάρχουν μόνο τέσσερις νίκες γηπεδούχου και οι τρεις είναι για την ομάδα της Μαγνησίας και η μια για τους Κρητικούς.

Η μοναδική νίκη του ΟΦΗ στην έδρα του έχει επιτευχθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2022 με 2-1. Από τότε έχουν διεξαχθεί δύο ακόμη αναμετρήσεις στην Κρήτη και ολοκληρώθηκαν ισόπαλες με 0-0 και 1-1.

Στην κανονική περίοδο οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στην Κρήτη και στο Βόλο επικράτησαν οι γηπεδούχοι με 3-1.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί για τη διαδικασία των Super League Playouts δύο φορές, με τις αναμετρήσεις τους να γίνονται στη Μαγνησία και να υπάρχει μια ισοπαλία (0-0) το 2020-21 και μια νίκη του Βόλου με 5-0 το 2021-22.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ


Χωρίς ήττα στα τελευταία του 19 ματς με τον Παναιτωλικό είναι ο Αστέρας Τρίπολης εντός και εκτός έδρας. Η τελευταία νίκη της ομάδας του Αγρινίου ήταν στις 10 Ιανουαρίου 2016, όταν επικράτησε στην έδρα της με 2-1. Από τότε υπάρχουν έντεκα ισοπαλίες και οκτώ νίκες της ομάδας της Αρκαδίας ανεξάρτητα έδρας.

Ο Παναιτωλικός σκόραρε στο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος που έγινε στην Τρίπολη (2-2) μόλις για δεύτερη φορά στις τελευταίες εννέα μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ στον Α’ Γύρο η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε μέσα στο Αγρίνιο με 1-0.

Οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί για τα Super League Playouts τρεις φορές και αναδείχθηκαν ισόπαλες στις δύο αναμετρήσεις που έγιναν στο Αγρίνιο, ενώ πέρσι ο Αστέρας επικράτησε με 2-1 στην έδρα του.

Στην Super League έχουν συναντηθεί 13 φορές με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης και η ομάδα της Αρκαδίας μετρά οκτώ νίκες, ενώ τέσσερα παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα και ο Παναιτωλικός έχει επικρατήσει μια φορά. Η ομάδα του Αγρινίου είχε πάρει τη νίκη με 2-0 στις 30 Αυγούστου 2015.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ


Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Super League, αφού δεν είχαν συνυπάρξει στο παρελθόν σε καμία κατηγορία.

Η Κηφισιά έκανε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στην κατηγορία με αντίπαλο τον Ατρόμητο και αυτό συνέβη στο γήπεδο της Λαμίας, όπου επικράτησε με 2-1 για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και αφού πρώτα είχε ηττηθεί σε Γιάννινα (3-0) και Τούμπα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ.

Για τον Β’ Γύρο του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-0 στο Περιστέρι την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου 2024 χάρη στα γκολ των Γιουμπιτάνα (8’), Κουέν (56’) και Βέργου (80’).

Ο Ατρόμητος, όπως και πριν την αναμέτρηση τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μετράει ένα σερί με επτά αναμετρήσεις αήττητος, αφού η τελευταία ομάδα που πήρε νίκη απέναντι του ήταν ο Άρης στις 17 Φεβρουαρίου 2024 στο Περιστέρι και από τότε έχει τρία ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (μια νίκη – δύο ισοπαλίες) και τέσσερα στη διαδικασία των Stoiximan Super League Playouts (μια νίκη – τέσσερις ισοπαλίες) που δεν έχει ηττηθεί.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των playouts και 6ης των playoffs

Σάββατο 20 Απριλίου

ΟΦΗ-Βόλος 18:30
Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 19:30
Ατρόμητος-Κηφισιά 19:30

Κυριακή 21 Απριλίου

Πανσερραϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα 15:00

Κυριακή 21 Απριλίου

Λαμία-Παναθηναϊκός (17:00)
Άρης-ΑΕΚ (19:30)
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (20:30)

Η επόμενη αγωνιστική - Playoffs, 7η Αγωνιστική

Τετάρτη 24 Απριλίου

Λαμία-ΠΑΟΚ (17:00)
Άρης-Ολυμπιακός (19:30)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (20:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x