Stoiximan Super League

Ανήμερα των εκλογών ορίστηκαν τα ΑΕΚ-Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος!

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, ανήμερα των αυτοδιοικητικών εκλογών, ορίστηκαν τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ΑΕΚ-Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος.

Εκλογική… αγωνιστική την άλλη Κυριακή! Όπως αναμενόταν, αφού το πρόγραμμα είναι ήδη πολύ πιεσμένο, η Σούπερ Λίγκα όρισε τα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής, ΑΕΚ-Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, για τις 8 Οκτωβρίου, ανήμερα των αυτοδιοικητικών εκλογών. Το ματς στην OPAP Arena θα ξεκινήσει στις 19:30 και εκείνο στη Λεωφόρο στις 21:30.

Αυτό σημαίνει, φυσικά, ότι οι δύο αποψινοί (25/09, 21:00) «μονομάχοι» στο γήπεδο της Λεωφόρου θα δώσουν μέχρι την άλλη Κυριακή, δηλαδή μέσα σε δύο εβδομάδες, πέντε παιχνίδια! Το ντέρμπι σήμερα και από εκεί και πέρα έχουν: Η ΑΕΚ τον Ατρόμητο την Πέμπτη (28/09) στην OPAP Arena, τον ΟΦΗ εκτός έδρας τη Δευτέρα (02/10), τον Άγιαξ την άλλη Πέμπτη (05/10) στη Νέα Φιλαδέλφεια και μετά ακολουθεί ο Παναιτωλικός.

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, έχει εκτός του ντέρμπι σήμερα και του εξ αναβολής με τον Ατρόμητο, τον Αστέρα στην Τρίπολη την Πέμπτη (28/09), ξανά ντέρμπι, με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (01/10), στη Λεωφόρο και τη Μακάμπι Χάιφα την άλλη Πέμπτη (05/10) στο Ισραήλ.

Super League: Ανήμερα των εκλογών τα εξ αναβολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x