Stoiximan Super League

Αντύπας: «Βάζει πολύ λάτιν στοιχείο ο Ολυμπιακός και αποκτά περισσότερες επιλογές ο Μαρτίνεθ»

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Ηρακλή Αντύπα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, εν αναμονή των επικείμενων μεταγραφών του Σκάρπα, του Έζε, του Ορτέγκα και του Μπρνιτς, μετέφερε ο Ηρακλής Αντύπας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός, με τη συγκεκριμένη προσθήκη, δίνει μία έξτρα λύση στο δημιουργικό κομμάτι από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Μπορεί να μην έπιασε στην Αγγλία με τη Νότιγχαμ, αλλά μιλάμε για τον καλύτερο Βραζιλιάνο παίκτη των τελευταίων ετών στην πατρίδα του. Είχαμε ακούσει ξανά το όνομά του για τον Ολυμπιακό και τώρα έφτασε η στιγμή να αγωνιστεί για εκείνον», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έρχεται να δώσει σημαντικές λύσεις, αφού μπορεί να αγωνιστεί στο “8” και στο “10”. Μπορεί να παίξει και στα πλάγια, για να συγκλίνει προς τα μέσα. Βάζει πολύ λάτιν στοιχείο ο Ολυμπιακός, όπως έλεγα χθες για τους δύο Αργεντίνους, και τώρα παίρνει τον Σκάρπα», πρόσθεσε.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Ολυμπιακός, αν πάρει την πρόκριση, και τελειώσει τις δύο μεταγραφές του Έζε και του Ορτέγκα, θα έχει νέα πρόσωπα στη συνέχεια του Europa League. Επίσης, την Παρασκευή θα ανακοινωθεί και ο Μπρνιτς, για να περάσει το παιχνίδι της Μάριμπορ με τη Φενέρ, και έρχεται και συνέχεια με ενίσχυση στα εξτρέμ. Θα έχει, όπως φαίνεται, περισσότερες επιλογές ο Μαρτίνεθ για το αρχικό σχήμα, αφού όλοι οι παίκτες που έρχονται, έρχονται ως βασικοί, και θα αλλάξει εντελώς η εικόνα του Ολυμπιακού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x