Stoiximan Super League

Με Ρότα, αλλά χωρίς Σιντιμπέ η αποστολή της ΑΕΚ για Ολυμπιακό

Χωρίς τον ανέτοιμο Σιντιμπέ και τον τραυματία Αραούχο θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Μέσα ο Ρότα, ο οποίος την Τρίτη (2/5) συμμετείχε στην προπόνηση.

Έτοιμη για Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Η «Ένωση» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες στην OPAP Arena, την Τετάρτη (3/5, 20:00) για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν την αποστολή τους.

Σ' αυτήν τελικά συμπεριλαμβάνεται ο Ρότα. Ο Έλληνας δεξιός μπακ συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης (2/5) -μετά το χτύπημα στο κεφάλι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τη διανυκτέρευσή του στο νοσοκομείο- αλλά όχι σε φουλ ρυθμούς, εξού και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα. Μέσα και όσοι «κιτρινόμαυροι» ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις προηγούμενες μέρες, όπως για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα ο νεαρός Ζίνι. Από την άλλη, ο Ματίας Αλμέιδα δεν έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Σιντιμπέ που μόλις τη Δευτέρα (1/5) επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα μετά από έναν μήνα, όπως φυσικά και τον τραυματία Αραούχο.

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x