Η αποστολή της ΑΕΚ για το φιλικό με την Τραμπζονσπόρ.

Όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές πήρε μαζί του ο Ματίας Αλμέιδα για το φιλικό της Κυριακής (30/7, 20:00) στην Τραπεζούντα, καθώς επέλεξε 25 ποδοσφαιριστές Αναμενόμενα έμειναν εκτός ο Αραούχο και ο Φερνάντες.

Πρόκειται ουσιαστικά για το τελευταίο μεγάλο τεστ της Ένωσης ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως σημείωσε νωρίτερα ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Περιμένουμε όλοι τον αυριανό αγώνα, θα υπάρξει η ανακοίνωση που θα ταξιδέψει στην Τραπεζούντα. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με την εικόνα και την ετοιμότητα της ομάδας, για τα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει ο Ματίας Αλμέιδα. Κάποια πρόσωπα που θέλει να δοκιμάσει, αφού υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, και θα πάρει πολλές απαντήσεις. Έχει πολύ μεγάλη σημασία αυτό το ματς για τον προπονητή, ώστε να αποκτήσει μεγαλύτερη χημεία ενόψει και των αγώνων με την Ντιναμό».

Το παιχνίδι, όπως έγινε γνωστό χθες, θα έχει και τηλεοπτική μετάδοση, αφού θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της Cosmote TV και θα έχουν την ευκαιρία οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» να πάρουν γεύση από την ομάδα τους μετά τους αγώνες με Αντβέρπ, Σαχτάρ και Βόλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x