Stoiximan Super League

ΑΕΚ: Με Μάνταλο-Πινέδα στα χαφ και Ραντόνια δεξιά κόντρα στον Αστέρα – Πρόβλημα με Βίντα

Δείτε τη σύνθεση, με την οποία παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης στην OPAP Arena. Πρόβλημα με Βίντα, στην αποστολή ο Λιούμπισιτς.

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα, με την οποία παρατάσσει την ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης (4/2, 17:30).

Δεδομένων και των απουσιών στον χώρο της μεσαίας γραμμής (τραυματίας Σιμάνσκι και τιμωρημένοι Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς), ο Αργεντινός τεχνικός επέλεξε τους Πινέδα και Μάνταλο για τα κεντρικά χαφ. Δεύτερο σερί παιχνίδι βασικός ο Ραντόνια.

Να σημειωθεί ότι υπήρξε πρόβλημα με τον Βίντα, ο οποίος χτύπησε στην προπόνηση. Ο πολύπειρος στόπερ πονούσε σήμερα και ως εκ τούτου βρίσκεται εκτός αποστολής. Έτσι, στο κέντρο της άμυνας ξεκινούν οι Μήτογλου και Κάλενς, διότι και ο Μουκουντί επέστρεψε μεσοβδόμαδα από τις υποχρεώσεις του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αντίθετα, σε αυτήν βρίσκεται για πρώτη φορά το σούπερ απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», Ρόμπερτ Λιούμπισιτς, ο οποίος ξεκινά στον πάγκο.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στάνκοβιτς, με τους Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς και Πήλιο να συνθέτουν την αμυντική τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά. Στο δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής θα είναι ο Άμραμπατ, αριστερά ο Ελίασον, ενώ οι Πινέδα και Μάνταλος στον άξονα. Για την κορυφή επιλέχθηκε ο Πόνσε, πίσω από τον οποίο θα κινείται ο Τσούμπερ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς – Ραντόνια, Μήτογλου, Κάλενς, Πήλιος – Άμραμπατ, Πινέδα, Μάνταλος, Ελίασον – Πόνσε, Τσούμπερ.

Στον πάγκο για τους «κιτρινόμαυρους»: Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Σιντιμπέ, Λιούμπισιτς, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Αραούχο, Φερνάντες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x