Stoiximan Super League

Με αλλαγές κόντρα στον Ατρόμητο η ΑΕΚ

Στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο έχουν στρέψει την προσοχή τους άπαντες στην ΑΕΚ, μετά το «διπλό» στη Λεωφόρο, και ο Ματίας Αλμέιδα καλείται να διαχειριστεί κάποιους τραυματισμούς και κούραση.

Συνέχεια στις μεγάλες εκτός έδρας νίκες με Μπράιτον και Παναθηναϊκό, θέλει να δώσει η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τον Ατρόμητο στην OPAP Arena, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έχει καταφέρει να αντιστρέψει την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί μετά τον αποκλεισμό της «Ένωσης» από το Champions League και τις κακές εμφανίσεις στα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος, έχει τώρα να διαχειριστεί την κούραση των παικτών από τα απαιτητικά παιχνίδι και παράλληλα να διαπιστώσει την ετοιμότητα των παικτών που προέρχονται από τραυματισμούς.

Πρώτα από όλα, ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες τον Βίίντα (συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης) και τον Μουκουντί (έκανε ατομικό), ενώ ο Χατζισαφί προπονήθηκε κανονικά και λογικά θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του.

Από εκεί και πέρα, ο Αλμέιδα θα μοιράσει το χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές του, στους πιο ξεκούραστους, και θα αφήσει στον πάγκο εκείνους που έχουν παίξει στα τελευταία ματς.

Τέλος, ο Πόνσε θα παίξει αντί του Λιβάι Γκαρσία, ο Άμραμπατ θα πάρει τη θέση του Ελίασον και ο Μάνταλος θα αγωνιστεί στη θέση του Πισάρο ή του Γκατσίνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x