Stoiximan Super League

«Στοπ» της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ στο ξενοδοχείο πριν το ντέρμπι με Παναθηναϊκό!

Την προγραμματισμένη επίσκεψη οπαδών της ΑΕΚ για να εμψυχώσουν την ομάδα τους πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απαγόρευσαν οι Αρχές.

«Στοπ» στους οπαδούς της ΑΕΚ ενόψει της προγραμματισμένης τους επίσκεψης την Τετάρτη (24/4) στο ξενοδοχείο στη Νέα Ερυθραία που καταλύει η «κιτρινόμαυρη» αποστολή, έβαλαν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση της Αστυνομίας, απαγορεύεται στους φίλους της «Ένωσης» από τις 15:30 μέχρι και τις 20:30 να πραγματοποιήσουν τη συγκέντρωση που είχαν προγραμματίσει.

Υπενθυνίζεται ότι η Original 21 είχε απευθύνει κάλεσμα (δίνοντας ραντεβού για τις 17:30 στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή της «Ένωσης»), προκειμένου οι οπαδοί του «δικεφάλου» να μπουστάρουν ψυχολογικά την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ενόψει του ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό (24/4, 20:30) και να τη συνοδεύσουν μέχρι την OPAP Arena.

Ως αιτιολόγηση για την απόφασή της η Αστυνομία ανέφερε: «Επειδή οι οργανωτές δεν γνωστοποίησαν στην κατά τόπο αστυνομική αρχή την πρόθεσή τους να καλέσουν το ευρύ κοινό να συμμετάσχει σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, σε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ως οφείλουν (…) κι ως εκ τούτου δεν τηρήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία της ισχύουσας νομοθεσίας περί δημόσιων υπαίθριων συναθροίσεων και αφετέρου από τη διεξαγωγή της εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοιωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».


Η απόφαση της Αστυνομίας:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x