Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Οι σκέψεις Αλμέιδα για τον αντι-Αραούχο στο Καραϊσκάκη»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε ενόψει Ολυμπιακού, πώς σχολίασε την προετοιμασία της μπασκετικής ομάδας για το παιχνίδι στα Ιεροσόλυμα.

Τα τελευταία νέα… μπασκετικής και ποδοσφαιρικής ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας αναφέρθηκε αρχικά στην αποψινή «μάχη» της «Ένωσης» στο BCL κόντρα στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, σχολιάζοντας όσα συνέβησαν τα ξημερώματα, με Ισραηλινούς οπαδούς να ξυπνούν τους παίκτες με βαρελότα και συνθήματα, ενώ στάθηκε και στην εξοντωτική τιμωρία της από τη διοργάνωση για την επόμενη σεζόν.

Από εκεί και πέρα, και σε ό,τι έχει να κάνει με το μεγάλο ντέρμπι της ποδοσφαιρικής ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, τόνισε πως «έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί ο Ματίας Αλμέιδα τα τέσσερα ματς χωρίς τον Σέρχιο Αραούχο».

Πιο συγκεκριμένα, για το παιχνίδι της Κυριακής, είπε: «Καταρχήν πρέπει να δούμε αν θα επιστρέψει ο Άμραμπατ στην 11άδα και από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρα τα πράγματα: Ή θα παίξει ο Πινέδα αριστερά και θα παίξουν Τσούμπερ-Γκαρσία μπροστά ή δεν θα ξεκινήσει ο Τσούμπερ και θα πάει ο Πινέδα πίσω από τον Λιβάι και θα ξεκινήσει ο Γκατσίνοβιτς».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x