Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: Ή Χαριλάου ή με Παναθηναϊκό επιστρέφει ο Λιβάι - Ανέκδοτο τα περί μυστικής συνάντησης για Έλληνα διαιτητή

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Κώστα Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Τι είπε αναφορικά με τον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, αλλά και την περιβόητη συνάντηση με Καρυπίδη.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Ο ρεπόρτερ της Ένωσης αναφέρθηκε αρχικά στον τραυματισμό του Λιβάι Γκαρσία, τονίζοντας πως «δεν έχει κάτι πολύ σοβαρό, αλλά θα χάσει σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη και ή θα επιστρέψει για το ματς στο Χαριλάου ή θα επιστρέψει στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα τώρα. Ελπίζουμε να υπάρξει κάποια επιδείνωση, γιατί το έχουμε δει και αυτό φέτος».

Και πρόσθεσε: «Κατά σύμπτωση τον είδα να κάνει το νόημα στον πάγκο, την περασμένη Κυριακή, ότι δεν είναι καλά, από νωρίς, για αυτό και σηκώθηκε ο Πόνσε από το 15ο λεπτό. Επίσης ο Άμραμπατ είναι αμφίβολος και είναι πιθανό να προφυλαχθεί στο παιχνίδι με τον Άρη. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει άλλο πρόβλημα. Θα παίξει ο Πόνσε και θα πάει ο Γκατσίνοβιτς αριστερά, με τον Τσούμπερ πίσω από τον φορ. Μπορεί να βάλει και τον Φερνάντες από την αρχή ο Αλμέιδα, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει ο Τσούμπερ στη θέση του και ο Γκατσίνοβιτς να πάει αριστερά».

Από εκεί και πέρα, για τα περί συμφωνίας για τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη σε βραδινή συνάντηση, που διέψευσε κατηγορηματικά η ΑΕΚ, ο Κετσετζόγλου τόνισε: «Επειδή χθες κυκλοφόρησε μια φωτογραφία από μία συνάντηση βραδινή, που ειπώθηκε ότι έγινε, για να συμφωνηθεί να μπει Έλληνας διαιτητής, αυτά είναι χαζά πράγματα. Εκτός από το ότι ο Άρης έχει ζητήσει πάρα πολλές φορές να τον σφυρίζουν Έλληνες διαιτητές, υπάρχει πλήρης διαστρέβλωση από δημοσιεύματα, που λένε ότι η συνάντηση έγινε για να πειστεί ο Άρης. Ο Άρης έχει κάνει σχετικό αίτημα και στη διάρκεια του πρωταθλήματος και προχθές και η ΑΕΚ ρωτήθηκε και συναίνεσε χθες το μεσημέρι! Επίσης, κρυφή συνάντηση σε μαγαζί, που πηγαίνει όλη η Αθήνα, είναι ανέκδοτο. Είναι ένα μαγαζί, όπου υπάρχουν και άνθρωποι του Ολυμπιακού εκεί πέρα και του Παναθηναϊκού. Είναι ποδοσφαιρικό στέκι, πάρα πολλές συναντήσεις έχουν γίνει εκεί πέρα κατά το παρελθόν. Η ΑΕΚ από εκεί και πέρα θα κάνει μήνυση σε κάποια Μέσα για τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασαν τη συνάντηση».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x