Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Δεν υφίσταται καμία καθοριστική επαφή για Πινέδα - Περιμένουμε πώς και πώς 11άδα με ΠΑΟΚ»

Ακούστε τα τελευταία νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης (26/4, 21:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της Τετάρτης (26/4, 21:00) κόντρα στον ΠΑΟΚ μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» τόνισε πως έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε την 11άδα των «κιτρινόμαυρων» σε επίπεδο διαχείρισης μετά το παιχνίδι στο Φάληρο με τον Ολυμπιακού, αφού, σημείωσε, «δεν γίνεται ο Αλμέιδα να παίξει χωρίς να διαχειριστεί στο βάθος το ρόστερ του». Επανέλαβε, δε, ότι δεν αποκλείεται να ξεκινήσει ο Μάνταλος, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Πινέδα και στα χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα, που θέλουν την ΑΕΚ να έχει ενημερώσει τη Θέλτα πως είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Μεξικανού.

Ο Τσακίρης, λοιπόν, υπογράμμισε ότι «δεν υφίσταται καμία καθοριστική επαφή για την ώρα, όπως και ότι δεν προκύπτει επίσημα από τη Θέλτα ότι έχει βάλει τιμή στον ποδοσφαιριστή, θέλοντας να τον πουλήσει». Και πρόσθεσε: «Χρειάζεται υπομονή».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x