Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Το δίλημμα για την επίθεση – Σημαντική η παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ στην Τρίπολη»

Ο Γιώργος Τσακίρης μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τις σκέψεις του Ματίας Αλμέιδα αναφορικά με την επιθετική γραμμή της ΑΕΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Σε ένα δύσκολο τεστ η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα στην Τρίπολη την Κυριακή για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Γιώργος Τσακίρης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και μεταφέροντας το ρεπορτάζ της Ένωσης ανέφερε ότι ο Ματίας Αλμέιδα, καλείται να πάρει μια απόφαση αναφορικά με την επιθετική διάταξη της ομάδας: «Αναγκάζεται να πάει σε αλχημείες ο Αλμέιδα λόγω των απουσιών. Θα αποφασίσει για να δει αν θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης ο Φαν Βέερτ ή ο Αραούχο και για το αν θα αγωνιστεί ο Μάνταλος πίσω από τον φορ. Τον χρειάζεται αρκετά τον Μάνταλο γιατί είναι από τους λίγους που μπορεί να συνδέσει τη μεσαία γραμμή με την επίθεση. Θα δούμε αν θα είναι ο Τσούμπερ κορυφή ή στο αριστερό άκρο».

Τέλος ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στην περίοδο που υπολογίζεται ότι θα επιστρέψουν Μουκουντί και Πόνσε: «H εκτίμηση είναι ότι θέλει μια δυο ημέρες για να μπουν ξανά στις προπονήσεις. Λογικά πάντως θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με τη Μαρσέιγ»., ενώ έκλεισε μιλώντας και για την παρουσία του κόσμου στις κερκίδες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x