Stoiximan Super League

Αφελάι… εν Ελλάδι

Ο Ιμπραΐμ Αφελάι έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 15:00. Φίλοι του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα τον περίμεναν στο αεροδρόμιο. Απομένουν πλέον τα ιατρικά τεστ και οι ανακοινώσεις.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ιμπραΐμ Αφελάι. Ο Ολλανδός εξτρέμ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου τον περίμεναν καρτερικά περίπου 40 φίλαθλοι, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και της Μπαρτσελόνα (από τον ελληνικό σύνδεσμο φιλάθλων της καταλανικής ομάδας) και απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεγάλη μεταγραφή στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο 28χρονος άσος προσγειώθηκε στην Αθήνα με πτήση από το Άμστερνταμ και τον περίμενε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς. Μάλιστα δεν... απέφυγε τον κόσμο, που μόλις τον είδε άρχισε να φωνάζει συνθήματα. Τις επόμενες ώρες αναμένονται τα ιατρικά τεστ και οι υπογραφές. Άλλωστε στον παίκτη δόθηκε ειδική άδεια από την ομάδα του για να κάνει το ταξίδι και να υπογράψει, καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος πάντως μίλησε με τον Μίτσελ και τον διαβεβαίωσε πως είναι σε καλή κατάσταση.

Η συμφωνία θα αφορά τριετές συμβόλαιο (πιθανότατα για 1+2 χρόνια) με απολαβές κοντά στα 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα βάλει στα ταμεία της η Μπαρτσελόνα, μιας και ο ποδοσφαιριστής δεσμευόταν με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x