Stoiximan Super League

Αγωνία για Μποτία

Τράβηγμα αισθάνθηκε ο Μποτία στο χθεσινό ματς του Ολυμπιακού και όλοι περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αν και υπάρχουν φόβοι για θλάση και ίσως χάσει τον τελικό του Κυπέλλου!

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι ο μεγάλος άτυχος του χθεσινού αγώνα (2-2) του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Ισπανός στόπερ αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού του ποδιού, κάτι κατάλαβε από νωρίς και ζήτησε αλλαγή πριν από την λήξη του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης.

Ο 26χρονος παίκτης αναμένεται εντός της ημέρας να υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις, ώστε να επανεκτιμηθεί το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Ωστόσο, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για θλάση. Εφόσον επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, τότε ο Μποτία θα δώσει αγώνα δρόμου για να προλάβει να είναι έτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ.

*** Εντός της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής στον Ολυμπιακό για τα μεταγραφικά θέματα, στην οποία θα είναι παρών και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Ο Αργεντινός θα επιστρέψει άμεσα στην πατρίδα του και δεν αποκλείεται να προχωρήσει τις επαφές και για τον Γουίδο Καρίγιο, ο οποίος απασχολεί τους Πειραιώτες.

*** Σκάουτερ των Μπεσίκτας, Γκαζιάντεπσπορ, Γκεντσλερμπιρλιγκί και Τραμπζονσπόρ και Κασίμπασα βρέθηκαν χθες στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και παρακολούθησαν από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Τον Γενάερη ο Ντουρμάζ είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών τουρκικών ομάδων, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της Γκεντσλερμπιρλιγκί. Από την πλευρά του, ο Μήτρογλου είχε απασχολήσει παλιότερα την Μπεσίκτας, αλλά τελικά εκείνος πήγε στη Φούλαμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x