Stoiximan Super League

Αλλάζει «συνταγή» η ΑΕΚ

Δεδομένη μοιάζει η αλλαγή συστήματος της ΑΕΚ ενόψει Τούμπας. Στην τελευταία προπόνηση, ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε ξανά το 4-3-3 κι επιβεβαίωσε ότι μ’ αυτό θα κυνηγήσει η «Ένωση» το πρώτο μεγάλο διπλό.

Με σχέδιο… ειδικής αποστολής επιβεβαιώνεται ότι θα πάει η ΑΕΚ στην Τούμπα.

Όπως είχε δείξει στις προηγούμενες προπονήσεις, ο Τραϊανός Δέλλας σκόπευε ν’ αλλάξει τη διάταξη της «Ένωσης» ειδικά για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κι όπως επιβεβαίωσε στην τελευταία απ’ αυτές σήμερα, θ’ αποχωριστεί το αγαπημένο του 4-2-3-1.

Στις δοκιμές που έκανε λοιπόν την Τρίτη στις εγκαταστάσεις των Σπάτων ο «Κολοσσός» διατήρησε το 4-3-3, αλλά και τα πρόσωπα που το αποτελούν. Δηλαδή τους Σοϊλέδη, Τζανετόπουλο, Κολοβέτσιο και Γκάλο -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα, τον Γιόχανσον σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ, τους Σιμόες-Ανάκογλου ως εσωτερικούς μέσους και τους Μπουονανότε-Βάργκας-Αραβίδη τριάδα στην επίθεση.

Αυτή θα είναι λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα η «συνταγή» με την οποία η ΑΕΚ θα ψάξει την πρώτη μεγάλη νίκη της στο πρωτάθλημα. Μια νίκη την οποία ξεκάθαρα έχει θέσει ως στόχο ο Δέλλας και η οποία εξήγησε στους παίκτες τους ότι θα έρθει μόνο αν δεν παρασυρθούν από την ατμόσφαιρα της Τούμπας και μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι ως το τέλος του ντέρμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x