Stoiximan Super League

Συνεχίζει να… γράφει το κοντέρ του Αλμέιδα με τον Λουτσέσκου!

Τη σαρωτική υπεροχή επί του Ραζβάν Λουτσέσκου στα έξι συνολικά ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι διεύρυνε ο Ματίας Αλμέιδα.

Στον ιδανικότερο αντίπαλο του Ματίας Αλμέιδα από τότε που ήρθε στην Ελλάδα εξελίσσεται ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Έχοντας αναλάβει την ΑΕΚ σε μια εποχή όπου ο ΠΑΟΚ έτρεχε εντυπωσιακό σερί εναντίον της, ο Αργεντινός έχει αντιστρέψει με επιβλητικό τρόπο την κατάσταση.

Με τη χθεσινή επικράτηση λοιπόν, διεύρυνε τη σαρωτική υπεροχή της «Ένωσης» επί της ομάδας του Ρουμάνου την τελευταία διετία.

Μετά και το 2-0 της OPAP Arena ο Αλμέιδα μετράει συνολικά 5 νίκες σε σύνολο 6 αγώνων απέναντι στον Λουτσέσκου, με συνολικό απολογισμό γκολ 11-2.

Ενδεικτικό είναι ότι στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ του Αλμέιδα έχει πανηγυρίσει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς (η μια εξ αυτών με τεσσάρα), ενώ ο συντελεστής τερμάτων είναι 8-0.

Η μόνη φορά που χαμογέλασε ο Λουτσέσκου με αντίπαλο τον Αλμέιδα ήταν στο περσινό 2-0 της Τούμπας για τον β’ γύρο του πρωταθλήματος.

Ωστόσο ακολούθησε το καθοριστικό διπλό της ΑΕΚ στα πλέι-οφ (1-0 με γκολ του Αραούχο) και φυσικά η επικράτηση στον τελικό του Κυπέλλου με 2-0, (παρόλο που η «Ένωση» αγωνιζόταν σχεδόν σε όλο το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x