Stoiximan Super League

Ανανέωσε ο Τσιώλης!

Ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Τρίπολης ο Σάκης Τσιώλης, μέχρι το 2015, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με την Ξάνθη και λίγο αργότερα και η ΠΑΕ.

Μένει Τρίπολη!

Τέλος στην παραφιλολογία αναφορικά με το μέλλον του Σάκη Τσιώλη στον Αστέρα Τρίπολης. Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη (0-1), ο Έλληνας τεχνικός αποκάλυψε ότι θα παραμείνει για άλλα δυο χρόνια στους Αρκάδες και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και επίσημα.

«Η αγάπη του κόσμου και η εκτίμηση της διοίκησης στο πρόσωπό μου ήταν οι λόγοι που με κράτησαν εδώ. Ευχαριστώ τους κυρίους Καϋμενάκη και Μπάκο, αλλά και το Γιώργο Μποροβήλο για την αγάπη, την εκτίμηση και το ενδιαφέρον. Δεν υπήρξε ποτέ λόγος για να μη συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα με τον Αστέρα. Ευχαριστώ και τον κόσμο για την αγάπη και την εκτίμηση, η οποία είναι αμοιβαία», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι επήλθε συμφωνία με τον προπονητή κ. Σάκη Τσιώλη, για την επέκταση της συνεργασίας και για τα επόμενα δύο χρόνια".

Ο πρόεδρος του συλλόγου, τόνισε: "Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και άλλα αποτελέσματα εκτός από τις νίκες. Βλέπουμε την επόμενη μέρα. Ξέρετε τι έχει προσφέρει ο Τσιώλης και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Σάκης Τσιώλης θα παραμείνει στον Αστέρα για 2 ακόμα χρόνια. Μαζί του, ο Αστέρας θα συνεχίσει να πετυχαίνει πράγματα και είμαστε σίγουροι ότι στη συνέχεια της χρονιάς θα βρεθεί εκεί που του αξίζει".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x