Stoiximan Super League

Αναστασιάδης: «Θέλουμε δουλειά και… προσευχή»

Ο… κλοιός «σφίγγει» γύρω απ’ τον Πλατανιά. Και πέραν της αγωνιστικής «μεταμόρφωσης», χρειάζεται και η βοήθεια από… πάνω, όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Η υπόθεση παραμονής στον Πλατανιά δεν περνάει μόνο απ’ τα πόδια των παικτών. Χρειάζεται και προσευχή, όπως τόνισε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη νέα ήττα των Κρητικών απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα (2-1).

Ο Έλληνας τεχνικός ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα και την κακή εμφάνιση της ομάδας του κι εμφανίστηκε έτοιμος για σκληρή δουλειά προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της «σωτηρίας».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Έπρεπε και θέλαμε να κερδίσουμε αλλά τα πράγματα δεν πήγαν καλά σε όλο το ματς. Στο πρώτο κόρνερ του αντιπάλου δεχτήκαμε γκολ. Τρέξαμε, ισοφαρίσαμε αλλά δεχτήκαμε γκολ ξανά σε δεύτερο κόρνερ. Ήμασταν απείθαρχοι. Δεν προσπαθήσαμε μετά το δεύτερο γκολ να ισοφαρίσουμε με σωστό τρόπο. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο για την ομάδα. Όλη την ευθύνη για ήττα την φέρω εγώ και τώρα πρέπει να κερδίσουμε εκτός έδρας τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα. Εύχομαι καλή Σαρακοστή σε όλους σας. Για μας θα είναι πολύ δύσκολη αυτή η Σαρακοστή».

Για το αν προβληματίζεται που δέχτηκε με τον ίδιο τρόπο και τα δυο γκολ η ομάδα του: «Δεν θα κατηγορήσω κανέναν. Αυτή η ομάδα θέλει πάρα πολλή δουλειά και προσευχή. Σήμερα η απόδοσή μας δεν ήταν για να χάσουμε, αλλά έτσι ήρθε, τι να κάνουμε».

Για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί για τον Πλατανιά: «Πρέπει πλέον να κάνουμε πράγματα μέσα στη θύελλα και την τρικυμία. Και πρέπει να αλλάξουμε πολλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x