Stoiximan Super League

Αναστασίου: «Από Δευτέρα… μεταγραφές»

Συνάντηση θα έχει την Δευτέρα ο Γιάννης Αναστασίου με τους Αλαφούζο, Νταμπίζα για να… βάλουν κάτω τα μεταγραφικά, όπως δήλωσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Η επιτυχημένη σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό και τώρα είναι ώρα να... τρέξουν τα μεταγραφικά. Και μάλιστα γρήγορα-γρήγορα. Ο Γιάννης Αναστασίου μετά την ανώδυνη ήττα απ' τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε πως την προσεχή Δευτέρα θα υπάρξει ραντεβού με τους Αλαφούζο και Νταμπίζα για να βάλουν τα πάντα... επί τάπητος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Ήταν το τελευταίο ματς μετά από μία δύσκολη διαδικασία για όλες τις ομάδες. Ήρθαμε για να κερδίσουμε, παρά τα νέα παιδιά που χρησιμοποιήσουμε. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και αυτό δεν επιτρέπεται σε αυτό το επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ σκόραρε και κέρδισε, έτσι απλά. Ήταν μία καλή χρονιά για την ομάδα μου αν αναλογιστούμε πώς ξεκινήσαμε και πώς τελειώσαμε».

Για τις μεταγραφές: «Θα γίνει μία συνάντηση τη Δευτέρα με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή και εκεί θα συζητηθούν αυτά που πρέπει να γίνουν για την επόμενη σεζόν».

Για όσα εξωαγωνιστικά έχουν συμβεί: «Για αυτό δεν αποφασίσαμε εμείς και ούτε εγώ προσωπικά, κάποιοι άλλοι αποφασίζουν. Είναι άδικο για τους ποδοσφαιριστές να μην επιβραβεύονται με την παρουσία του κόσμου. Αν όμως, όλοι αναλογιστούμε για ποιο λόγο πάμε στο γήπεδο και αν σεβόμαστε την ομάδα, μόνο κέρδη θα υπάρχουν για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολλά πράγματα δεν μου φαίνονται φυσιολογικά, αλλά πρέπει να τα δεχτώ. Δεν μπορώ να πάρω το νόμο στα χέρια μου».

Για όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είχα πει ότι δεν μας τιμά ως ελληνικό ποδόσφαιρο να ξεκαθαρίζει ο πρωταθλητής από το Νοέμβριο. Κάθε ομάδα πρέπει να κοιτάξει πώς θα γίνει καλύτερη και οι αρμόδιοι να φροντίσουν να υπάρχει ανταγωνισμός. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί, ως το τέλος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x