Stoiximan Super League

Απέφυγε τα χειρότερα ο Παναθηναϊκός

Με πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπής της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός, που απέφυγε αποκλεισμό της έδρας του για τα επεισόδια στο ματς με τον Εργοτέλη..

Για πρώτη ίσως φορά φέτος οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν με χαμόγελα και ανακούφιση μια απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας!

Οι «πράσινοι» μετά τα επεισόδια οπαδών τους με την αστυνομία στο περιβάλλοντα χώρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, κινδύνευαν με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για δύο αγωνιστικές.

Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη αφού σύμφωνα με την απόφαση επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 35.000 ευρώ.

Επομένως το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί κανονικά με κόσμο στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια, όμως, οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί αφού αν συμβεί το παραμικρό, δεν θα αποφευχθεί βαριά τιμωρία.

Η ανακοίνωση της απόφασης:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 23/2/2014 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ Αριθ. Πρωτ. 1003/2/489/8-ξ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x