Stoiximan Super League

Από Θράκη σε… Θράκη

Μετά τη νίκη επί του Πανθρακικού, ο Παναθηναϊκός θέλει να διπλασιάσει τις νίκες του επί των Θρακιωτών, την Πέμπτη απέναντι στη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια. Ατομικό για τέσσερις.

Με χαμόγελα, απόρροια της νίκης που συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση απέναντι στον Πανθρακικό, άρχισε η εβδομάδα στον Παναθηναϊκό. Για να παραμείνει καλό το κλίμα, ωστόσο, οι «πράσινοι» θα πρέπει να είναι εξίσου αποτελεσματικοί την Πέμπτη στα Πηγάδια απέναντι στη φορμαρισμένη Ξάνθη.

Μπαϊράμι, Κουτρουμπής, Μπερίσα και Τριανταφυλλόπουλος προπονήθηκαν ατομικά. Οι δύο πρώτοι είναι αμφίβολο αν θα είναι ετοιμοπόλεμοι για το προσεχές ματς (αν δεν είναι 100% έτοιμοι θα προφυλαχθούν εν όψει και του αγώνα που ακολουθεί με την Κέρκυρα την Κυριακή στη Λεωφόρο), ενώ ο τελευταίος πήγε καθυστερημένα στο Κορωπί καθώς το πρωί «απολύθηκε» από το στρατό.

Όσοι αγωνίστηκαν χθες έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε πρώτα ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, εξάσκηση στα τελειώματα και τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Τρίτη στις 11:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x