Stoiximan Super League

Αποφεύγει τις «μαγκιές» ο Πογιέτ

Καμία διάθεση για επαναστατικές κινήσεις και ριζοσπαστικές αλλαγές στο πρώτο του ματς με την ΑΕΚ δεν έδειξε ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο Ουρουγουανός πάει στη Λεωφόρο με τη σύνθεση που σκόρπισε τον Ηρακλή.

Μακριά από βιαστικές και ρισκαδόρικες κινήσεις σκοπεύει να μείνει στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Αυτό που είπε στους παίκτες του (ότι ενόψει του ντέρμπι της Λεωφόρου δεν προλαβαίνουν να γίνουν πολλές αλλαγές) ο Ουρουγουανός προτίθεται να το τηρήσει και ο ίδιος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ή τουλάχιστον αυτό φάνηκε στην τελευταία προπόνηση.

Σ’ αυτή λοιπόν ο νέος τεχνικός της «Ένωσης» δεν έδειξε διατεθειμένος ν’ αλλάξει την πετυχημένη συνταγή που έφερε την ευρεία νίκη με τον Ηρακλή και το διπλό επί της Ξάνθης για το Κύπελλο. Κάτι που σημαίνει ότι θα διατηρηθεί το σύστημα (4-2-3-1) και ότι μόνη αλλαγή που θα γίνει θα είναι αυτή του ανέτοιμου Αραβίδη από τον Κρισάντους.

Έτσι, εκτός απροόπτου, η ΑΕΚ θα κατέβει ως εξής στη Λεωφόρο: Με τον Μπαρόχα στο τέρμα και τους Ντίντακ, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο και Γκάλο -από αριστερά προς τα δεξιά- στην άμυνα. Στα χαφ θα είναι οι Σιμόες-Γιόχανσον, στην τριάδα μπροστά τους οι Μπαρμπόσα-Μάνταλος-Βάργκας και προωθημένος ο Κρισάντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x