Stoiximan Super League

Αποθέωσαν Τούντορ, αποδοκίμασαν τους παίκτες!

Ένταση επικράτησε λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό με τον κόσμο να τα βάζει με τους ποδοσφαιριστές, ενώ χειροκροτήθηκε ο Τούντορ.

Όπως συνέβη μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό (3-3) στην Τούμπα την προηγούμενη αγωνιστική, έτσι και μετά απ’ αυτή με τον Παναιτωλικό, ο κόσμος του ΠΑΟΚ εξέφρασε έδειξε τη δυσαρέσκεια του για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της ομάδας του. Τότε, πήγαν οι οργανωμένοι και μίλησαν με τους παίκτες και με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Αυτήν την φορά, περίπου70-80 οπαδοί στάθηκαν λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο και αποδοκίμασαν ποδοσφαιριστές που κατευθυνόντουσαν στα αυτοκίνητα τους. Μάλιστα, δεν ξέφυγαν και αυτοί που δεν αγωνίστηκαν, όπως ο Γιώργος Τζαβέλλας που ήταν τιμωρημένος. Ενώ τα άκουσε και ο Ρόμπερτ Μακ, που πήρε μέρος σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Δεν συνέβη κάτι παραπάνω, απλά ο κόσμος εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του με φωνές, αλλά για καλό και για κακό, συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές στα αυτοκίνητα τους κάποιοι σεκιουριτάδες.

Αυτός που αποχώρησε από την Τούμπα τελευταίος ήταν ο Ιγκόρ Τούντορ και αξίζει να τονιστεί ότι χειροκροτήθηκε από τον κόσμο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x